085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Decola LG Support Poeder 90g

Poeder 90g
33,01 39,30
Op voorraad
33,01
-16%
prijs apotheek: 39,30 Je bespaart: -6,29
Natuurlijk voedingssupplement op basis van gefermenteerde papaya in combinatie met kurkuma, L-glutamine en Fructo Oligo Sacchariden, in de vorm van een instant poeder. Wordt toegepast om de functie van de darmwand als natuurlijke barrière tegen externe factoren te optimaliseren.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

De synergie van de actieve bestanddelen is bedoeld  om de functie van de darmwand als natuurlijke barrière tegen externe factoren te optimaliseren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 à 2 maatlepels per dag, mengen in een glas water, en daarna uitdrinken, 's morgens nuchter voor het ontbijt.

Teneinde het fermentatieproces op gang te zetten, is het aangeraden om het poeder te mengen en een tijdje te laten rusten vooraleer het in te nemen (bv de avond voordien). Het is eveneens geadviseerd om LG Support te mengen in water of bio-vruchtensap
De werking van LG-Support wordt geoptimaliseerd door het te combineren met probiotica, zoals Decosan en Decoflor (S) of Flora Tonic.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Fructo-Oligo-Sacchariden 450 mg, L-glutamine 450 mg, Curcuma longa L. 70 mg, Carica papaya L. 30 mg.Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmidelen en kleurstoffen. Het werd ontwikkeld volgens de principes van de Bio-electronica.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Decola
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Bevat Kurkuma, L-glutamine, Overige
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Decola LG Support

Wanneer je meerdere weken minder dan 3x per week stoelgang maakt, kan je last hebben van obstipatie of verstopping. De stoelgang is dan harder doordat hij langer in de dikke darm aanwezig blijft. Verstopping kan veroorzaakt worden door je levensstijl, door geneesmiddelen die je neem of door een aandoening.

De volgende oorzaken kunnen aan de basis liggen van constipatie of verstopping:

  • een ongezonde levensstijl;
  • een aandoening (bv. diabetes, schildklierproblemen, depressie, tumor van de dikke darm);
  • geneesmiddelen (bv. ijzersupplementen, sommige verdovende pijnstillers, sommige antidepressiva, 

Je drinkt best geen light dranken als je last hebt van diarree. Light dranken bevatten vervangsuikers die aanleiding kunnen geven tot diarree.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Decola LG Support