085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Decola Mucocaps Capsules 180 stuks

77,13 85,70
Op voorraad
77,13
-10%
prijs apotheek: 85,70 Je bespaart: -8,57
Voedingssupplement op basis van duindoornolie en bernagie-olie, in de vorm van softgels. Bedoeld om de gezondheid van de slijmvliezen te ondersteunen en hen te hydrateren.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Ondersteuning van de slijmvliezen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

3x1 capsule per dag, met een maaltijd. Om peroxidatie van essentiële vetzuren (Omega 3-6-7-9) te voorkomen en de effecten ervan te optimaliseren door hun metabolisme te verbeteren, kan het nuttig zijn om de inname van MucocapsTM te combineren met BZ-supplement (1 capsule) voor elke inname van essentiële Mucocaps-vetzuren.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Duindoornolie (omega-7) 400 mg, Bernageolie (omega-6, rijk aan GLA) 100 mg, Vitamine E 5 mg, Vitamine A 150 µg, Gelatine, Glycerine. Dit product is gegarandeerd vrij van lactose, gluten, kleurstoffen, zoetstoffen, aroma's en conserveringsmiddelen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Decola
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Gezonde huid ondersteunen
Bevat Overige
Aangewezen bij Menopauze, Vaginale droogte
Keyword Droge tot zeer droge huid, Slijmvliezen, Vaginale droogte
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Decola Mucocaps