085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Decola OPC Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
29,15 34,70
Op voorraad
29,15
-16%
prijs apotheek: 34,70 Je bespaart: -5,55
Voedingssupplement op basis van druivenpittenextract, in de vorm van capsules. Heeft een gunstig effect op de bloedcirculatie en de cholesterol.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Rode wijn staat bekend om zijn gezondheidsbevorderende werking in het mediterane dieet als de zogenaamde 'French Paradox'. Hiervoor zijn vooral oligomere procyanidines verantwoordelijk, deze OPC's behoren tot de polyfenolen en zijn terug te vinden in druivenpitten (Vitis Vinifera L.). Ze komen eveneens voor in de pijnboomschors (Pinus maritimus). Diverse studies hebben de gunstige effecten van deze oligomere procyanidines aangetoond: als antioxidant (20 x sterker dan vitamine E en 50 x sterker dan vitamine C); ter bescherming van de huid en het collageen; op de elasticiteit en bijgevolg de doorbloeding ter hoogte van de capilairen; als beschermer tegen LDL-cholesterol; vermindert de oxidatie van LDL-cholesterol, waardoor plaquevorming vermindert.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

2 x 1 gelule per dag tijdens de maaltijd, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur koel en droog bewaren.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitis vinifera L. (druif) 100 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Decola
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Keyword Cholesterol, Plantaardig, Verbetert de doorbloeding
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Decola OPC