Dermagiq Proct Zalf 15gr

Peri-anale zalf op basis van honing, aangewezen voor de behandeling en verlichting van anale wonden zoals kloven, aambeien, enz. Geschikt voor iedere leeftijd.

prijs apotheek: € 10,19
9,17
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Peri-anale wonden, aambeien, anale kloven.
Breng 2 à 4 keer per dag aan.
Dermagiq® Proct perianale zalf kan gedurende de eerste minuten na opbrengen op wondjes een licht prikkelend gevoel geven. Dit prikkelende gevoel verdwijnt na enkele minuten en is geen reden de behandeling te staken. In geval van onverwachte (niet-vermelde) bijverschijnselen na de toepassing van Dermagiq® Proct perianale zalf wordt u verzocht contact op te nemen met uw behandelend arts of apotheek. Je kan ook contact opnemen met de distributeur.
Arachis oleum, cera alba, glyceryl oleate, mel, aqua.
Niet gebruiken indien de tube beschadigd is. Na gebruik de tube weer sluiten. Direct contact tussen de tube en wondjes of aambeien vermijden. Zorg voor goede hygiëne door na behandeling de handen te wassen. Voor het aanbrengen van de zalf kunt u een hoesje over de vinger (een vingercondoom) gebruiken. Vingerhoesjes zijn verkrijgbaar bij deapotheek. Na openen is Dermagiq® Proct perianale zalf 3 maanden houdbaar.
Merk Dermagiq
Aflevervorm Zalf
Type product Verzorgingsproduct
Generisch middel? not available
Met cortisonen? not available
Pijnstillend? available
Toedieningswijze Lokaal
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!