Dermatix Silicone sheet fabric 4x13cm Silicoon pleister 1 stuks

5 reviews
20,78 22,34
20,78
-7%
prijs apotheek: 22,34
Op voorraad
Behandeling van littekens. Vermindert pijn, jeuk en roodheid van littekens en maakt ze minder dik. Voorkomt en vermindert opvallende littekens. Zo goed als onzichtbaar. Perfect voor het gelaat en de handen. Mogelijk om met schmink te bedekken.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Dermatix Silicone Sheet Fabric zijn zelfklevende, siliconen pleisters die worden gebruikt om hypertrofisch en keloïd littekenweefsel te verminderen of te voorkomen. De pleister heeft 2 zijden: de ene is van silicone en kleeft op de huid, de andere zijde is van zijdezachte stof voor optimaal draagcomfort en gebruiksgemak onder uw kleding.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kan hergebruikt worden. Wassen met water en een zachte zeep.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Dermatix
Aflevervorm Silicoon pleister
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Overige
Aangewezen bij Recente littekens
Keyword Behandelend, Litteken
Soort verband Silicoon
Zelfklevend? available
Niet inklevend? not available
Zonder parabenen? available
Zonder parfum? available

Laatste reviews en ervaringen met Dermatix Silicone sheet fabric 4x13cm

I use this already weeks, no effect. Dont know why I paid 25 eur for that.

Emiliya

Een superfijne pleister. Ik gebruik hem nu al 1,5 week. Heb de pleister in 2 stukken verdeeld zodat ik om de dag kan afwisselen. Fantastisch hoe dit spul blijft zitten. Ik gebruik het voor een litteken op mijn pols na een operatie. Helaas was mijn litteken hard geworden. Het gebruik is me aangeraden door iemand die in het ziekenhuis werkt en veel van littekens weet. Ik zou willen dat ik het eerder had geweten. Je moet het wel een hele tijd gebruiken om goed resultaat te krijgen. Ik ben er heel blij mee.

Lia

Ik heb het maar een dag gebruikt daarna blijft het niet meer vast plakken.

Henry

Ik gebruik de oleisters voor mijn 92 jarige moeder. Ze heeft in het gezicht huidkanker en daar al diverse behandelingen voor gehad. Dit is zeer pijnlijk en ik kreeg van een nichtje de tip om deze pleisters te gebruiken. Het is inderdaad een geweldig middel en haar huis is stukken verbeterd.

Tiny W.

De pleister werkt echt fantastisch! In verhouding tot andere pleisters is hij ook de goedkoopste en zeker bij vista de allergoedkoopste. Je kunt de pleister op maat knippen en dan zeker ruim een week gebruiken. Elke dag goed schoonwassen met normale zeep en hij functioneert geweldig. Mijn litteken zag er eerst rood en dik uit en nu, na drie weken is het rustig en veel minder dik. Echt een aanrader, zeker bij Viata, waar ik bij de aankoop, via de chat nog eens goed geholpen werd bij de aanmaak van een account.

Rik