085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

18-08-2021 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Dermatologie kan levens veranderen

Overal ter wereld zijn huidproblemen vandaag een belangrijk, toenemend en toch onderschat probleem. Bovendien tonen studies aan dat huidproblemen je dagelijkse leven kunnen veranderen. Slaapgebrek, minder zelfvertrouwen, angst, sociale fobie... Het zijn maar enkele voorbeelden van de impact van huidproblemen op de levenskwaliteit volgens de meest recente klinische studies. 

 

In 2020 voerde La Roche-Posay een exclusief wetenschappelijk onderzoek uit om de impact van deze huidproblemen beter te begrijpen. 15 jaar na de eerste studie over levenskwaliteit (2006) zijn de bevindingen heel duidelijk: huidproblemen gaan veel verder dan de huid. Ze kunnen een sterke impact hebben op het dagelijkse leven, op school en op het absenteïsme op het werk.

Voor La Roche-Posay zouden mensen niet gedefinieerd mogen worden door hun allergie, acne, eczeem of littekens. En bovenal mogen ze zich nooit in de steek gelaten voelen in hun streven naar een gezonde huid. Dit is precies het doel van de allereerste merkcampagne die La Roche-Posay wereldwijd lanceert: mensen bewust maken door een stem te geven aan de 1,9 miljard mensen die lijden onder de gevolgen van huidproblemen. En laten zien dat dermatologie de kracht heeft om levens te veranderen.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is acne niet alleen een probleem voor tieners. 40% van de volwassen vrouwen heeft er last van. Een nieuw wetenschappelijk onderzoek van La Roche-Posay bewijst ook dat acne een sterke impact kan hebben op de levenskwaliteit: sommige patiënten zeggen dat ze zich schamen, zich lelijk en gevangen voelen in hun eigen huid. Om dit probleem aan te pakken, heeft het merk Effaclar Serum gelanceerd, de eerste ultrageconcentreerde dagelijkse peeling voor de volwassen huid met acne. Het beste van de dermatologische wetenschap en bewezen onmiddellijke en langdurige doeltreffendheid in een aangename textuur. Dankzij een unieke formule met 3 zuren (salicylzuur, glycolzuur & lipohydroxyzuur) en niacinamide (verzachtend ingrediënt) werkt het zichtbaar op onzuiverheden, vlekjes, vanaf de eerste ochtend en op lange termijn. 49% minder acne vlekken in 28 dagen met Effaclar Serum
 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.