Beaphar Pro Dimethicon Spray voor honden en katten Spray 250ml

Spray voor honden en katten op basis van dimethicon. De spray kan preventief gebruikt wordt om teken, vlooien, luizen, mijten, en zandvliegen weg te houden. Hij kan evenzeer curatief gebruikt worden om aanwezige parasieten te immobiliseren en onschadelijk te maken. De spray wordt aangebracht op het lichaam van de hond of kat, en wordt vervolgens uitgewreven (best tegen de haarrichting in). Het product is niet vettig, en het is 100% veilig voor dier en mens.

€ 12,50 -10%
11,25
Beaphar Pro Dimethicon is de nieuwe generatie preventieve en behandelende producten tegen teken, vlooien, luizen, mijten, en zandvliegen bij honden en katten. Het zijn natuurlijke producten die veilig zijn voor kinderen. De Beaphar Pro Dimethicon-producten zijn op basis van dimethicon. De spray kan preventief en curatief gebruikt worden. De Line-On pipetjes zijn ontworpen om preventief parasieten weg te houden gedurende 1 maand. Bij een verhoogd risico op parasieten (vb een boswandeling) mag de spray samen met de pipetjes gebruikt worden. Er is immers geen gevaar voor overdoseren, het gelijktijdige gebruik geeft enkel een betere bescherming.
Preventieve en/of curatieve behandeling tegen teken, vlooien, luizen, mijten, zandvliegen.
Bij een verhoogd risico op parasieten : je combineert best de Beaphar Pro Dimethicon spray met de Beaphar Pro Dimethicon Line-On. 
Preventief :
De spray wordt aangebracht op het lichaam van de hond of kat, en wordt vervolgens uitgewreven (best tegen de haarrichting in). Het product is niet vet, het maakt de vacht zelfs zacht.
Wanneer je je hond wast met een echte shampoo (dwz met detergent), dan wordt een deel van het actief bestanddeel (dimethicon) verwijderd. Daarom was je je hond best voor het aanbrengen van de Dimethicon spray. 
Wanneer je in een piekperiode van teken en vlooien een boswandeling maakt met je hond : gebruik de Dimethicon spray nog eens extra voor de wandeling. Je kan niet overdoseren, enkel de bescherming verbeteren.
Het product mag ook gecombineerd worden met 'toxische' middelen.

Behandelend :
Breng een goede laag aan van de spray, en wrijf dit goed uit. Dimethicone immobiliseert de aanwezige parasieten. Vervolgens goed afspoelen met water om de parasieten, die niet meer kunnen bewegen, uit te spoelen. Teken die zich reeds hebben vastgebeten : deze moeten verwijderd worden met een tekenpincet.
Achterna opnieuw een laag van de Dimethicon spray aanbrengen om een goede bescherming tegen parasieten te verzekeren.
Spray op basis van dimethicon.
Merk Beaphar Pro
Aflevervorm Spray
Type product Dieren
Type behandeling Preventief
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond, Kat
Type dierenverzorging Vlooien, teken
Gedeelde ervaringen
    08/06/2017
    niet de beste
    21/02/2017
    Deze dimethicon spary is héél makkelijk in gebruik!