Glyco-Flex hond Tabletten 90 stuks

Voedingssupplement voor de hond, in de vorm van tabletten op basis van glucosamine, groenlipmossel, chondroïtine,... , biedt honden met aanzienlijke gewrichtsproblemen, maximale ondersteuning. Het is zeer geschikt voor de oude hond met gewrichtsslijtage.

€ 65,71 -10%
59,14
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Tabletten per dag:5-25 kg:eerste 6 weken: 1, onderhoudsdosis: 1/2.26-45 kg: eerste 6 weken: 2, onderhoudsdosis: 1.>45 kg:eerste 6 weken: 3, onderhoudsdosis: 1,5
Merk Glycoflex
Aflevervorm Tabletten
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Gedeelde ervaringen
    23/02/2016
    Ons huisdier Omar is nu 14 jaar en heeft sinds hij 6 jaar oud was serieuze gewrichtsproblemen,die volgens veeartsen problematisch was. Ze hebben ons geadviseerd om ondersteunend GlycoflexIII toe te dienen. En tot heden zijn wij, samen met hem, er in geslaagd Omar zelfstandig mobiel te houden;Wat voor ons en hem zeer gelukzalig is.Van sterk ondersteunend produkt gesproken.!!
    28/01/2016
    Mijn hond Donna is een kruising Duitse herder en Bordeaux dog van 50 kg. Ze mankte regelmatig met haar voorpoten en stond s'ochtends stijf en stram op. Sinds een jaar geef ik haar Glyco-Flex III. Al direct na een paar dagen zag ik resultaat. Ze is nu vijf jaar en zonder gewrichtsproblemen...geweldig!