Healthy Dog Regular Droge brokjes 15kg

Natuurlijke, complete voeding voor honden, in de vorm van geperste brokjes. Met extra hemoglobinepoeder als natuurlijke bron van eiwit. Tarwevrij en geschikt voor alle hondenrassen.

39,50
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Healthy Dog is een geperste voeding, hierdoor komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven alle natuurlijke voedingstoffen behouden, doordat er bij persen van een relatief lage temperatuur (ca. 70°C) gebruik wordt gemaakt. Bij een gezonde geperste brok komen de voedingsstoffen gelijkmatiger vrij (vertering is laag in de maag) wat bijdraagt aan een makkelijkere opneembaarheid (mindere maagbelasting) en de kans op maagtorsies aanzienlijk vermindert. Healthy Dog gebruikt bewust enkel hoogwaardig rundvleeseiwit (uitzonderlijk verteerbaar) en ontstaan er minder afvalstoffen in het lichaam van de hond. Minder afvalstoffen betekent mindere belasting van de lever en uiteraard ook minder ontlasting. De extra toevoeging van zalmolie zorgt door de omega 3- en 6- vetzuren voor een gezond evenwicht van het zenuwstelsel en een gezonde huid en mooie vacht. Natuurlijke prebiotica bevorderen het natuurlijke afweersysteem van uw hond.
Complete voeding voor alle hondenrassen.
Healthy Dog adviseert een volwassen hond minimaal 2 maaltijden per dag te geven en senioren/puppy's 4 maaltijden per dag. Drachtige en zogende teven eten naar behoefte, 2 tot 4 maal per dag.
Merk Healthy Dog
Aflevervorm Droge brokjes
Type product Dieren
Type dierenvoeding Droge brokjes
Type dier Hond
Gedeelde ervaringen
    27/09/2018
    Mijn honden houden van de voeding van healthy dog.. Hun vacht blinkt en ze blijven mooi op hun gewicht ... Dus houden zo 👍