Healthy Dog Sport Droge brokjes 15kg

Natuurlijke, complete voeding voor honden, in de vorm van geperste brokjes. Het hoge eiwit- en vetgehalte zorgen voor extra energie voor honden die sport beoefenen of die het gewoon nodig hebben. Tarwevrij en geschikt voor alle hondenrassen.

48,95
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Healthy Dog is een geperste voeding, hierdoor komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven alle natuurlijke voedingstoffen behouden, doordat er bij persen van een relatief lage temperatuur (ca. 70°C) gebruik wordt gemaakt. Bij een gezonde geperste brok komen de voedingsstoffen gelijkmatiger vrij (vertering is laag in de maag) wat bijdraagt aan een makkelijkere opneembaarheid (mindere maagbelasting) en de kans op maagtorsies aanzienlijk vermindert. Healthy Dog gebruikt bewust enkel hoogwaardig rundvleeseiwit (uitzonderlijk verteerbaar en ontstaan er minder afvalstoffen in het lichaam van de hond. Minder afvalstoffen betekent mindere belasting van de lever en uiteraard ook minder ontlasting. De extra toevoeging van zalmolie zorgt door de omega 3- en 6- vetzuren voor een gezond evenwicht van het zenuwstelsel en een gezonde huid en mooie vacht. Natuurlijke prebiotica bevorderen het natuurlijke afweersysteem van uw hond.
Voor honden die extra moeten presteren, drachtige en/of zogende honden of honden die extra energie nodig hebben tijdens de rui- en/of herstelperiode.
Merk Healthy Dog
Aflevervorm Droge brokjes
Type product Dieren
Type dierenvoeding Droge brokjes
Type dier Hond
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!