Trovet HLD Hepatic hond Blikvoeding 400g

Compleet dieetvoeder voor honden, licht verteerbaar. Het is speciaal samengesteld voor honden met primaire of secundaire spijsverteringsproblemen zoals lever of alvleesklier, huidproblemen en intoleranties voor bepaalde ingrediënten. Ondersteunt de leverfunctie.

prijs apotheek: € 3,58
3,31
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Dieetvoeding voor honden en katten: Urinaire aandoeningen: ASD  Herstel: CCL Mond- en tandaandoeningen: DENTAL Intestinale problemen: DPD Leverproblemen: HLD Allergieën: LRD, NVD, OHD, OSTRICH, RRD, VPD Ouderdom en mobiliteit: MG Nierinsufficiëntie: RID Overgewicht en diabetes: WRD Balance: VITAMINE Voeding voor honden en katten: Puppies: CPF, PMR Kittens: KMS Volwassen honden en katten: MXF Behandelingen voor honden en katten: Verschillende doeleinden: RRT, MPT, LCT, Ostrich, MPT
Merk Trovet
Aflevervorm Blikvoeding
Type product Dieren
Type dierenvoeding Natvoer
Type dier Hond
Gedeelde ervaringen
  Francine
  27/11/2016
  Wanneer ik het blik nog maar open doe ruikt mijn Frans bulleke al dat feest is! Ben super tevreden van de kwaliteit van het product maar ook van de service. Vlotte snelle levering,netjes verpakt...top!!
  Chanoine
  25/11/2016
  Wegens leverproblemen geef ik mijn franse bulldog TROVET HLD. Dat meng ik onder zijn hepatic brokken,feest!!!
  Elisabeth
  07/12/2015
  Heerlijke geur en mijn hondje is er dol op. Ze wordt 14 j en moet nu brokjes eten. Dat eet ze het 's morgens en 's avonds eet ze dit met gekookte groentjes. Heerlijk vind ze dat!