085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Dr. Jacob's Re-Energetik Vloeibaar 500ml

1 reviews
32,85 36,50
Op voorraad
32,85
-10%
prijs apotheek: 36,50 Je bespaart: -3,65
Voedingssupplement op basis van aardpeerconcentraat, melkzuur en een synergie van 30 aromatische kruiden, in de vorm van een drinkoplossing. Het is aangewezen om de vernieuwing en groei van de darmflora te bevorderen, wat het darm- en spijsverteringscomfort verhoogt, waardoor ook een betere opname van voedingsstoffen in de voeding mogelijk wordt.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Heropbouw van de darmflora, ondersteuning van een gezonde darmfunctie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Eerste week: 1 theelepel (5 ml) per dag, verdund in 300 ml water. Vanaf de tweede week: 2 theelepels (10 ml) per dag, verdund in 300 ml water. Opgelet: omdat het sterk geconcentreerd is, is het niet aan te raden om het puur te drinken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Aardperenconcentraat (Helianthus tuberosus 48%), agavesiroop (striatra falcata 25,6%), dextroroterend melkzuur (10%), vers vlierbessensap (Sambucus nigra 8,2%), water (8%), natuurlijke smaak (

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Tijdens de regeneratie van de flora kan tijdelijke winderigheid optreden of je kan een opgeblazen gevoel krijgen. Indien nodig, verlaag je de dosis en verhoog je deze langzaam weer.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Dr. Jacob's
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Krampen, Opgeblazen gevoel, Verstoorde darmflora, Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Optimaliseert de darmflora, Vertering bevorderen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Ander
Keyword Darmflora, Maag- en darmwerking, Natuurlijk, Plantaardig
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Dr. Jacob's Re-Energetik

In 3 dagen geassocieerd met de alkaliserende basis als goede smaak zo effectief op de gehele spijsvertering: herstel van de slijmvliezen van de mond, de maag en een gereguleerde transit zonder opgeblazen gevoel of winderigheid Op langere termijn voort te zetten om de dichtheid van de ontlasting te herstellen :: uitstekend product met de grote verdienste van de smaak die het bijna tot een delicatesse zou maken!

Villemot