085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Duocal instant Poeder 400g

Poeder 400g
28,46 28,60
Op voorraad
28,46
-1%
prijs apotheek: 28,60 Je bespaart: -0,14
Geconcentreerde, eiwitarme dieetvoeding, rijk aan koolhydraten en plantaardige vetten, in de vorm van een instantpoeder. Voor de dieetbehandeling van condities waarbij een hoge energiedichtheid en/of een vochtbeperking nodig zijn, zoals stofwisselingsziekten, nierfalen, leverziekten en in geval van catabolisme. Kan ook worden toegevoegd aan zuigelingenvoeding en warme en koude dranken en gerechten. Dankzij de neutrale smaak en geur kan het gemakkelijk worden verwerkt. Indien gewenst kan het ook als melkvervanging dienen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

Flexibel energie supplement, gebalanceerd mengsel van vet en koolhydraten. Dieetvoeding voor medisch gebruik. Voor de dieetbehandeling van condities waarbij een hoge energiedichtheid en/of een vochtbeperking nodig zijn, zoals stofwisselingsziekten, nierfalen, leverziekten en in geval van catabolisme. Duocal is een energierijk supplement en kan worden toegevoegd aan zuigelingenvoeding en warme en koude dranken en gerechten. Dankzij de neutrale smaak en geur kan het gemakkelijk worden verwerkt. Indien gewenst kan het ook als melkvervanging dienen. Vervaldatum op doos gemarkeerd.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De hoeveelheid Duocal moet door de arts of diëtist worden vastgesteld en is afhankelijk van leeftijd, gewicht en medische conditie van de patiënt. Gebruikte hoeveelheden: 1 eetlepel = 25 - 30 g 1 dessertlepel = 15 g De benodigde hoeveelheid Duocal al roerende in de dranken en vochtige gerechten strooien. Bij overige gerechten Duocal in een kleine hoeveelheid water oplossen en toevoegen aan het gerecht. Bewaar de voeding in de koelkast als ze niet direct na bereiding wordt gebruikt. De bereide voeding mag maximaal een uur in de koelkast (bij max 6° C) worden bewaard. Direct voor gebruik goed schudden. Uitsluitend te gebruiken onder medisch toezicht. Geschikt voor zuigelingen, kinderen en volwassenen. Niet geschikt om te gebruiken als enige bron van voeding. Niet geschikt voor parenteraal gebruik.

Hoe bewaren

Het blik koel en droog bewaren (niet in de koelkast). Deksel goed sluiten na gebruik. Na openen binnen 4 weken gebruiken. Verpakt onder beschermende atmosfeer.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Duocal
Aflevervorm Poeder
Type product Dieetvoeding
Type voeding Aanvullend, Koolhydraatrijk
Smaak Zonder smaak
Keyword Dieet, Eiwitarm, Energie
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? available
Zonder suiker? not available

Laatste reviews en ervaringen met Duocal instant