Duoderm Extra dun 10x10cm 5 stuks

1 reviews
5 stuks
25,16 27,95
Op voorraad
25,16
-10%
prijs apotheek: 27,95 Je bespaart: -2,79
Zeer flexibel verband voor licht exsuderende, droge wonden en voor preventief gebruik. Geschikt om aan te brengen op plekken onderhevig aan wrijving zoals de handen, de hielen en de ellebogen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

DuoDERM Extra Dun is zeer flexibel en speciaal ontwikkeld voor droge en licht exsudatieve wonden en voor preventieve toepassingen. DuoDERM Extra Dun is uitermate geschikt voor toepassing op frictie-gevoelige plaatsen zoals handen, hielen en ellebogen. Evenals andere DuoDERM vormen gaat DuoDERM Extra Dun een interactie aan met het wondexsudaat en kan zonder beschadiging verwijderd worden. DuoDERM Extra Dun beschermt de wonde tegen bacteriële besmetting en tegen fecaliën en urine omdat het verband waterdicht is. Bovendien is baden en douchen mogelijk.

Toepassing

Droge tot licht exsudatieve wonden. Oppervlakkige verwondingen. Post-operatieve wonden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Duoderm
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type verbanden Wondverbanden
Keyword Beschermend, Waterproof
Soort verband Hydrocolloïde
Zelfklevend? available
Niet inklevend? not available
Steriel? available

Laatste reviews en ervaringen met Duoderm Extra dun 10x10cm

Ik heb al jaren Acne inversa vooral in mijn liesstreek en bij de BH band. Niemand die je goed kan adviserend. Je moet stoppen met roken, gedaan, je moet afvallen, gedaan...niets helpt. Ik kwam op deze pleisters omdat mijn man die voor een open wond kreeg. Krijg ze helaas niet vergoed, maar ze zijn het waard!! Geen pijn meer als ik de pleister plaats, blijven zitten en de ontstekingswond geneest onder de pleister. Ik knip ze zelf in rondjes die ik nodig heb. Acne inversa is voor mij hierdoor een stuk draagbaarder geworden, minder pijn en niet alles onder bloed etc.. Al zou het nog fijner zijn als ik er vanaf kon komen, mocht iemand hier een tip voor hebben.

Wil de Vries