085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Dynergo Ampullen 18x10ml

3 reviews
Ampullen 18x10ml
10,43 14,90
promo
van 01/03/2023 tot 31/03/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
10,43
-30%
prijs apotheek: 14,90 Je bespaart: -4,47
Dynergo is een tonicum op basis van lichaamseigen bestanddelen, die resulteren in een snellere afvoer van de afvalstoffen die gevormd worden tijdens inspanningen en infecties. Deze afvalstoffen verstoren het metabole evenwicht, zowel ter hoogte van de spieren als ter hoogte van het centraal zenuwstelsel. Dit leidt tot vermoeidheid en spierstijfheid. Daarom kan dit tonicum gebruikt worden bij post-infectieuze vermoeidheid of door sporters. In de vorm van ampullen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Aangewezen bij vermoeidheid door opstapeling van ammonium (gevormd tijdens inspanning en tijdens ontstekingsprocessen) en melkzuur. Citrulline maakt deel uit van de ureumcyclus. Dankzij deze cyclus wordt overtollig stikstof (bv. onder de vorm van ammoniak bij afbraak van spieren), wat giftig is voor het lichaam, ontgift en vervolgens verwijderd uit het lichaam. Malaat is een bestanddeel van de Krebscyclus, het belangrijkste energieleverende proces in het lichaam. (Lactaat wordt beter gerecupereerd.) Zodoende doet citrullinemalaat de energieproductie toenemen en worden opgestapelde afvalstoffen, die vermoeidheid veroorzaken, efficiënter uit het lichaam verwijderd. Dynergo: helpt bij vermoeidheid; versnelt herstel na ziekte of operatie; heeft geen invloed op de slaap.

Eigenschappen

Dynergo is een tonicum op basis van lichaamseigen bestanddelen, die resulteren in een snellere afvoer van de afvalstoffen die gevormd worden tijdens inspanningen en infecties. Deze afvalstoffen verstoren het metabole evenwicht, zowel ter hoogte van de spieren als ter hoogte van het centraal zenuwstelsel. Dit leidt tot vermoeidheid en spierstijfheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Volwassenen: 3 tot 6 ampullen per dag in meerdere innames. Kinderen: 1 tot 2 ampullen per dag. In te nemen verdund in een al dan niet gesuikerde vloeistof, bij de maaltijd. Zakjes: wachten tot het volledig opgelost is; smaakt naar aardbei.

Hoe bewaren

5 jaar (de vervaldatum is aangegeven op de verpakking).

Voorzorgsmaatregelen

Een ampul bevat gemiddeld 30 mg (1,3 mol) Na +. Dit dient men in acht te nemen bij patiënten met een strikt natriumvrij dieet. Geschikt voor diabetici. Een zakje bevat 100 mg Na + en past ook bij een diabetesdieet.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Citrullin malas sol. 50 % 2 g, Aurantii sol. nat. 0,1 g, NaOH. qs ad pH 3,3, aqua ad 10 ml. Per 3 ampullen: 1,689 g arginine equivalent.

Bevat geen suiker, geen gluten en geen lactose.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 jaar.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Dynergo
Aflevervorm Ampullen
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie, Recuperatie verhogend
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Recuperatie verhogend, Spieren, Vermoeidheid, Weerstand
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Dynergo

het is een excellent product en telkens bestel ik het op nieuw en voel mij na het gebruik in uitstekende conditie

jacques vermeiren

excellent product gebruik dit al een geruime tijd en voel mij hierbij kip lekker

jacques

ben in ieder geval wat opgeknapt

fred