Duoderm Hydroactief 10cmx10cm 5 stuks

Steriel verband. Voor chronische wonden, doorligwonden (decubitis), ulcus cruris (beenzweer of open been). En ook voor acute wonden, traumatische wonden, brandwonden.

€ 14,08 -10%
12,67
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

DuoDERM Hydroactief verband is een hydrocolloïdaal wondverband bestaande uit een wondcontactlaag van hydrocolloïden (pectine, gelatine en carboxymethylcellulose) in een adhesieve polymeer matrix en een toplaag van polyurethaan foam. Wanneer het wondverband in aanraking komt met wondvocht, wordt een vochtig wondmilieu gecreëerd dat het genezingsproces stimuleert door bevordering vna het autolytisch debridement en het vergemakkelijken van de migratie van de epitheelcellen. Tevens kan het verband verwijderd worden zonder nieuw gevormd granulatieweefsel te beschadigen. DuoDERM is een primair wondverband maar kan ook als secundair verband in combinatie met andere wondverbanden worden gebruikt.

Toepassing

Chronische wonden: Decubitus (Stadium I-IV), Ulcus cruris Acute wonden: Chirurgische wonden (post-operatieve wonden, donorsites), traumatische wonden (kleine schaafwonden, snijwonden), brandwonden (eerste en twee graads), dermatologische excisies.
Contra indicaties

Patiënten die bekend zijn met een overgevoeligheid voor DuoDERM of de componenten hiervan.
Merk Duoderm
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Wondverbanden
Soort verband Hydrocolloïde
Niet inklevend? not available
Zelfklevend? available
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!