Hansaplast Med Sensitive 6cmx1m 1 stuks

Wondpleister voor de gevoelige huid, voor het beschermen van allerlei kleine wondjes. Anti-bacterieel wondkussen met zilver.

€ 4,50 -20%
3,60
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Pleister van wit polyester (molton) met polyacrylaat kleefband en viscosecompres met een dunne film van polyethyleen die zilver bevat. De zilverionen treden in werking zodra ze in contact komen met de secreten van de wonde. Die is dan 48 u beschermd. Zilver heeft een antibacteriële werking en zijn hypoallergene eigenschappen. Zilver houdt een uitgebreid spectrum van bacteriën tegen. Klinische testen bewijzen de uitstekende huidtolerantie. Kompres kleeft niet in de wonde. Voor een gevoelige huid. Voor het lichaam (ook behaarde delen). Ontsmetting van de wonde met ontsmettingsmiddelen is niet meer nodig. Maak de wonde schoon met water en breng de pleister aan. Vermindert het risico op infectie dankzij het antisepticum zilver. Uitstekende huidtolerantie. Hypoallergeen. Zacht en comfortabel. Wordt pijnloos verwijderd. Soepel.
Merk Hansaplast
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Wondpleisters
Waterresistent? not available
Steriel? not available
Zelfklevend? available

Gedeelde ervaringen

    20/03/2017
    blijft goed op de plaats en op een zeer gevoelige huid geen problemen
    04/09/2016
    goede kleefkracht - goede wondverzorging door dunne film van polyethyleen die zilver bevat - gemakkelijk afsnijbaar op gewenste lengte