Energetica Natura Dormavit Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van planten, in de vorm van tabletten. Aangewezen bij slapeloosheid, spanning en angst.

prijs apotheek: 19,02
15,22 -20%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Slaapproblemen.
1 tot 2 tabletten vlak vóór het slapen.Bij zeer moeilijk inslapen: 2 tabletten een uur vóór het slapen plus 2 tabletten vlak vóór het slapen.
50mg Bittere oranjeschors (Cortex Aurantii fructus)20mg Valeriaanwortel (Radix Valerianae)20mg Havervrucht (Fructus Avenae decorticatus)10mg Hopbloemen (Strobuli lupuli)10mg Meidoornblad en bloem (Flores & folia Crataegi oxycanthae)Vulstoffen: Maltodextrine, Microkristallijne cellulose, Dicalciumfosfaat, Kruiden, Antiklontermiddelen: Stearinezuur, Silica, Magnesiumstearaat
Merk Energetica natura
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa, Stress
Bevat Meidoorn, Valeriaan
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Elise
    27/05/2018
    Ik gebruik deze tabletten alleen om te kunnen inslapen in stresserende periodes en heb het sterke vermoeden dat het tandenknarsen er wat door vermindert (wat logisch is, aangezien dat stressgerelateerd is). Na tien tot vijftien minuten voel ik mijn lichaam dan ontspannen en val ik in slaap. Bij mij hebben ze geen enkele bijwerking.