Energetica Natura

Energetica Natura is een merk dat is opgericht met als doel de gezondheid van mensen te verbeteren. Ze ontwikkelen Energetica Naturanutriceuticals die je lichaam en geest optimaal ondersteunen zodat je een vitaal leven kan leiden. Ze zorgen voor innovatieve producten die van hoge kwaliteit zijn. Op die manier kan het bedrijf mensen de juiste visie van een gezonde levensstijl aanreiken. Energetica Natura ontwikkelt enkel en alleen supplementen van hoge kwaliteit. De producten bevatten unieke eigenschappen die je lichaam alleen maar ten goede komen. In de productie van de samenstellingen wordt telkens exact de juiste hoeveelheid van het ingrediënt gebruikt om het gewenste effect te bereiken. Deze hoeveelheid staat ook altijd op het etiket vermeld. De producten van Energetica Natura kunnen naar believen gecombineerd worden omdat  vaak dezelfde ingrediënten gebruikt worden. Alle producten zijn vrij van conserveringsmiddelen, gist, gluten, lactose, suiker, synthesische geur-, kleur-, en smaakstoffen en zijn daarnaast ook nog eens glutenvrij. 

2 geselecteerd - Verfijn selectie
1 - 2 van 2 |
promo
placeholder Energetica Natura Argentyn 23
 (0)
Energetica Natura Argentyn 23 Spray 59ml

Natuurlijk antibioticum in de vorm van een spray. Aangewezen in geval van verschillende bacteriële, virale en schimmelinfecties. Heeft ook een immuunstimulerend effect.

prijs apotheek: 24,79
20,33 -18%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

prijs apotheek: 24,79

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

placeholder  Energetica Natura Sovereign Silver mist
 (0)
Energetica Natura Sovereign Silver mist Spray 59ml

Verhoogt de weerstand. Uitwendig gebruik.

prijs apotheek: 18,98
16,13
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite

prijs apotheek: 18,98

1 - 2 van 2 |
Gedeelde ervaringen
  • Dit product werd mij aanbevolen door een osteopaat voor mondzweren. de volgende dag niets. En het is ook effectief voor veel andere dingen sinusitis, bewegingsziekte en schimmelinfecties. Een product om thuis en natuurlijk in meer.
    BERTRAND 06/11/2016