Energetica Natura Ontzuringszout Tabletten 60 stuks

2 reviews
15,65 18,20
Op voorraad
15,65
-15%
prijs apotheek: 18,20 Je bespaart: -2,55
Voedingssupplement op basis van kalium, fosfor en magnesium in de vorm van tabletten. ter bevordering van een goed zuur-base evenwicht.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Standaard: 1 à 2 maal per dag 2 capsules op een nuchtere maag. Bij teveel maagzuur moet het juist na de maaltijd worden ingenomen. Bij reumatische problemen ‘s morgens en ‘s avonds na elke maaltijd, indien men geen streng dieet volgt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per capsule: 87,8 mg Kalium (bicarbonaat), 49,1 mg Fosfor (dinatriumhydrogeenfosfaat), 30 mg Magnesium (oxide), Vulstof: Microkristallijne cellulose, Kalium bicarbonaat, Capsule: Gelatine, Dinatriumhydrogeenfosfaat, Magnesium oxide, Plantaardig vet, Anti-klontermiddelen: Colloïdaal siliciumdioxide; Magnesiumstearaat, Capsule: Water; Glycerine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Energetica natura
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Sporters
Bevat Overige samenstellingen
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Sport
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Energetica Natura Ontzuringszout

dit product doet wat het vermeld, lichaam ontzuren en de ontzuurde afvalstoffen verwijderen. bij aanleg van reuma, jicht enz.

maurice

Goede hulp gekregen van de mensen die de online informatie geven. Snelle levering en goede verpakking. Bedankt voor mijn bestelling zo goed als in orde te maken en af te leveren.

Beatrice