Energetica Natura Tryptozol Capsules 120 stuks

Voedingssupplement met L-tryptofaan, in de vorm van capsules. Aminozuur ter vermindering van stressgevoeligheid.

prijs apotheek: € 33,62
28,58
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Toepassing

Aminozuur ter vermindering van stressgevoeligheid.
Dosering

1 à 2 capsules innemen op een lege maag, bijvoorbeeld een halfuur vóór het ontbijt of de lunch (ter verhoging van stressbestendigheid e.d.) of een halfuur vóór het slapengaan (ter bestrijding van slapeloosheid). Ter beperking van jetlag-problemen: Op de dag van vertrek alsook gedurende de volgende drie dagen steeds om 22.00 uur plaatselijke tijd in het land van bestemming c.q. aankomst 3 capsules met vloeistof (geen melk) innemen. Niet innemen bij maaltijden.
Tryptofaan mag niet worden gebruikt door mensen die mono-amine-oxidase-remmers (MAO-remmers) gebruiken. Omdat deze medicijnen de normale enzymatische afbraak van serotonine beperken, zal aanvuling met Tryptozol™ uit een voedingssupplement het gehalte serotonine in de hersenen mogelijk te hoog doen stijgen.
L-Tryptofaan, Vulstof: Mikrokristallijne cellulose, Capsule: Gelatine, Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Glijmiddel: Talk, Anti-klontermiddel: Colloïdaal siliciumdioxide, Capsule: Water; Glycerine
Tryptozol™ mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen, kinderen jonger dan 12 jaar, medicijngebruikers, mensen met stofwisselingsziekten en mensen die een eiwitarme voeding gebruiken.
Merk Energetica natura
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa, Stress
Bevat Tryptofaan
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!