Ernst Slim Tabs FAST Tabletten 56 stuks

Voedingssupplement op basis van: artisjok, venkel en sennabladeren. Kan het gewichtsverlies bevorderen en kan bijdragen tot het verkrijgen van een strakke buik.

prijs apotheek: € 19,80 € -5,54
14,26
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Afslanken - Platte buik
2 tabletten per dag tijdens het ontbijt.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.  De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.  Mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Ingrediënten per tablet: Vulstof: cellulose - Senna droogextract (cassia angustifolia) 112,5 mg - artisjok droogextract (Cynara scolymus) 100 mg - Venkel droogextract (Foeniculum vulgare) 100 mg - vulstoffen: zetmeel, siliciumdioxide, magnesiumstearaat - Glansmiddelen: polyvinylalcohol, macrogol, talk - Kleurstof: titaniumdioxide..
Merk Dr. Ernst
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Minder opgeblazen gevoel, plattebuikeffect
Bevat Artisjok, Senna, Venkel
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!