EskimoEskimo

Omdat je lichaam nood heeft aan omega-3 vetzuren, heeft Metagenics Eskimo ontwikkeld. Eskimo is een voedingssupplement dat stabiele en natuurlijke visolie bevat. De visolie is rijk aan omega-3 vetzuren met voldoende EPA en DHA om je lichaam te ondersteunen in bepaalde cruciale functies. Omega 3 heeft een beduidend effect op het hart- en vaatstelsel. Het verlaagt de slechte cholesterol en het gehalte aan bloedvetten. Daarnaast is omega 3 ook bloeddrukverlagend en verbetert het de werking van de witte bloedcellen. Dit is ook waar de naam “Eskimo” vandaan komt. De Eskimo’s  consumeren door hun hoge visconsumptie, erg veel vetzuren uit vette vis. Zij hebben vaak een hoger gehalte aan goede cholesterol en een lager gehalte aan slechte cholesterol. Naast het positieve effect op het hart- en vaatstelsel in omega-3 ook zeer ondersteunend voor de hersenfuncties. De formules van Eskimo zijn bovendien gluten- en lactosevrij.

2 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×

9,2 / 10
 • Edwin uit Terneuzen schreef:
  Bestelgemak met heel veel goede en redelijk geprijsde producten.
  Veel keuze aan producten die via je account heel snel te bestellen en eenvoudig te betalen zijn. Levering gaat probleemloos.
 • Anita uit Nijmegen schreef:
  Uitstekend
  Zeer snel geleverd!
 • Sandy uit Baarn schreef:
  Zeker vaker bestellen.
  Goed product voor een goede prijs. Snelle levering.
1 - 1 van 1 |
placeholder Metagenics Eskimo Extra
 (0)
Metagenics Eskimo Extra Capsules 50 stuks

Voedingssupplement op basis van omega 3 en vitamine E, in de vorm van capsules. Ondersteunt de doorstroming, houdt een goed cholesterolgehalte op peil en optimaliseert het emotionele en fysieke welzijn.

prijs apotheek: 24,49
17,99
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

1 - 1 van 1 |