085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Estro-fyt Tabletten 84 stuks

3 reviews
Tabletten 84 stuks
37,36 43,95
Op voorraad
37,36
-15%
prijs apotheek: 43,95 Je bespaart: -6,59
Voedingssupplement op basis van isoflavonen uit soja in de vorm van tabletten. Zij helpen bij de vrouw om de overgang vlot te laten verlopen en beschermen de vrouwen tegen de gevolgen van oestrogeendeficientie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

Isoflavonen behoren tot de familie van de fyto-oestrogenen. Het zijn niet-steroidale substanties van plantaardige oorsprong, die een aan oestrogenen verwante structuur bezitten. Genisteine, daidzeine en gkyciteine zijn isoflavonen uit soja. Zij helpen bij de vrouw om de overgang naar de overgang vlot te laten verlopen en beschermen de vrouwen tegen de gevolgen van oestrogeendeficientie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 per dag

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

100 mg sojabonen-extract, gestandardiseerd op 40 mg isoflavonen die direct absorbeerbaar zijn door een natuurlijke voorvertering door gisting (fermentatie)

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Opmerkingen

In onze westerse cultuur zijn we niet gewoon om sojabonen te eten. Daarom is onze darmflora niet goed afgestemd om de isoflavonen te verteren, hetgeen noodzakelijk is voor de opname. Bij Estro-FYT zijn de isoflavonen voorverteerd door fermentatie, waardoor ze door iedereen volledig kunnen opgenomen worden.

Raad

De weldadige effecten zijn slechts voelbaar na 2 tot 6 weken. Bij intense opvliegers, transpiratie, enz. Mag het gecombineerd worden met Bio-Climal dat een extract van Cimifuga racemosa bevat.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Estrofyt
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Isoflavonen = fyto-oestrogenen
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Estro-fyt

Mijn mening hierover (29/3/'18) blijft overeind ! Dit product is een ware meerwaarde voor je dagelijks welzijn :-)

bernadette

Geen last van menopauzeklachten, ik gebruik estro-fyt samen met bio-climal.

Marleen

Ik gebruik dit product bijna een jaar en ik ben er zeer tevreden over. Omdat het op plantaardige basis is geproduceerd moet je Estro-Fyt wel een paar weken innemen voordat het ècht begint te werken. Dus niet opgeven na een paar dagen wanneer je opvliegers niet wegblijven, maar zeker 2 tot 3 weken volhouden! Bovendien zitten er in het product géén schadelijke stoffen. Een echte aanrader!

Nicole