085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Etixx Creatine 3000 Tabletten 90 stuks

1 reviews
Tabletten 90 stuks
21,89 29,99
Op voorraad
21,89
-28%
prijs apotheek: 29,99 Je bespaart: -8,10
Voedingssupplement met taurine en creatine, voor een betere spierontwikkeling, in de vorm van tabletten. Zorgt voor meer kracht bij explosieve krachtinspanningen en stimuleert de spierkracht.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Creatine versnelt de recuperatie direct na een inspanning. Het geeft meer spierkracht en bevordert de toename van spiermassa. L-glutamine is essentieel voor de celgroei en ondersteunt de verzuringsafname in de spieren na een training, zeker na korte explosieve inspanningen. Taurine beschermt de spiercellen en vermindert het risico op blessures bij sport.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Meer spierkracht en spiermassa.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen: 4 tabletten per dag. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g creatine (= 4 tabletten).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Creatine monohydraat – Microkristallijne cellulose, Hydroxypropylcellulose, Hydroxypropylmethylcellulose (vulstoffen) – Taurine – L-glutamine – Siliciumdioxide (antiklontermiddel) – Magnesiumstearaat, Glycerol, Talk, Gefractioneerde kokosolie (glansmiddelen) – Titaandioxide, Karmijnzuur, Riboflavine (kleurstoffen).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Etixx
Aflevervorm Tabletten
Gamma Etixx Power
Type product Voedingssupplementen
Effect Spierherstellend, Spierversterkend
Bevat Creatine
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Recuperatie verhogend, Spieren, Sport
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Etixx Creatine 3000

Goed product.

Jan