085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Etixx Isotonic lemon tabs Bruistabletten 3x10 stuks

Bruistabletten 3x10 stuks
22,05 24,99
  • 🎁 Gratis doos Etixx High Protein sport bar cookie & cream 12x50g (twv €34,99) bij €79 aan Etixx producten
Op voorraad
22,05
-12%
prijs apotheek: 24,99 Je bespaart: -2,94
Isotone dorstlesser voor tijdens het sporten, in de vorm van bruistabletten met citroensmaak. Zorgt voor een snelle aanvulling van vocht en energie tijdens trainingen en sportprestaties.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Los 2 bruistabletten op in 500ml water. Drink minstens 500ml per uur geleverde inspanning. Bij warmere temperaturen en tijdens intensieve inspanningen is het aanbevolen om tot 750ml of 1L per uur te drinken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Dextrose, voedingszuur: citroenzuur; natriumwaterstofcarbonaat, kaliumwaterstofcarbonaat, calciumcarbonaat, maltodextrine, aroma limoen; magnesiumcarbonaat, natriumchloride, zoetstof: sucralose; L-ascorbinezuur; kleurstof: riboflavines; thiaminehydrochloride. Zonder gluten, lactose of soja. Vegan.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Etixx
Aflevervorm Bruistabletten
Gamma Etixx Endurance
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Dorstlessers - rehydratatie
Bevat Magnesium, Overige, Vitamine C
Smaak Citroen
Keyword Vegetarisch
Glutenvrij? available
Isotoon? available
Lactosevrij? available
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder melkeiwitten? available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Etixx Isotonic lemon tabs

Alle Etixx producten zijn in de eerste plaats ontwikkeld voor volwassen sporters. De aanbevolen dagelijkse doseringen en portiegroottes zijn dan ook afgestemd op volwassen atleten. Jongeren (+16j) die heel frequent en intensief sporten kunnen overwegen om bepaalde Etixx producten te gebruiken. Welke producten ze gebruiken en hoe frequent, is steeds afhankelijk van hoe intensief en frequent een persoon traint, het prestatieniveau hij/zij beoogt en het type sport. Bij kinderen daarentegen wordt afgeraden om cafeïne-bevattende producten en specifieke voedingssupplementen te gebruiken. De volgende Etixx producten worden niet aanbevolen voor kinderen (-16j): Ginseng & Guarana Energy Gel, Caffeine Sport Gummies, Caffeine Energy Shots, Energy Boost, Creatine 3000, Creatine Creapure, HMB 1000, Iron 125 AA, Carnitine 1000, Arginine 1000, Beta Alanine Slow Release, Manpower, BCAA, Chondro Gluco 1500, en Collagen Complex.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Etixx Isotonic lemon tabs