085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Etixx Man-Power Capsules 60 stuks

1 reviews
Capsules 60 stuks
24,14 34,99
Op voorraad
24,14
-32%
prijs apotheek: 34,99 Je bespaart: -10,85
Voedingssupplement op basis van planten, vitaminen en mineralen, specifiek ontwikkeld voor mannen, in de vorm van capsules. Draagt bij aan de normale mentale prestaties en aan de vermindering van vermoeidheid. Helpt ook bij het behoud van een gezonde seksualiteit en het behoud van normale testosterongehaltes in het bloed.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Man Power is een legaal niet-hormonaal product dat op natuurlijke wijze de spierkracht bevordert en de spierafbraak afremt. Door zijn specifieke samenstelling van adaptogene planten, in combinatie met vitaminen en mineralen, heeft Man Power een ondersteunend effect. Bovendien is het ideaal tegen stress en verhoogt Man Power zowel de psychische als de fysische kracht en het uithoudingsvermogen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem 2 capsules per dag gedurende minimaal 1 maand.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Damiaanblad droog extract (Turnera diffusa, maltodextrine) – Gelatine – Fosfatidylcholine 150 mg – Magnesiumsilicaat (vulstof) – Magnesiumstearaat (glansmiddel) – Sierpompoen zaad droog extract (Cucurbita pepo, tricalciumfosfaat, maltodextrine) – Siliciumdioxide (antiklontermiddel) – D-alfa-tocoferol – Zinkbisglycinaat – Calcium D-pantothenaat – Foliumzuur.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Etixx
Aflevervorm Capsules
Gamma Etixx Performance
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Sporters, Vermoeidheid
Effect Lichamelijke prestatiebevorderend
Bevat Vitamine B9, foliumzuur, Vitamine E, Zink
Doelgroep Man, Sporter
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Man, Spieren, Sport
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Etixx Man-Power

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Etixx Man-Power

Ik heb van die energie boost nog niets gevoelt.?????? Het betreft hier etixx Energie boost....

Pedro-Richard DEBELS