085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Etixx Recovery shake Proline banaan Poeder 1400g

Poeder 1400g
43,99 54,99
  • 🎁 Gratis doos Etixx High Protein sport bar cookie & cream 12x50g (twv €34,99) bij €79 aan Etixx producten
Op voorraad
43,99
-20%
prijs apotheek: 54,99 Je bespaart: -11,00
Een rijke mix van koolhydraten, hoogwaardige eiwitten en aminozuren, ter ondersteuning van het spierherstel, in de vorm van een poeder met banaansmaak. Ter aanvulling van de energievoorraad in de spieren na sportprestaties en voor een snel spierherstel na de training. Bevat ook zout om de elektrolyten terug aan te vullen en de rehydratie te versnellen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

- Atleten die intensief trainen of ultra lange inspanningen leveren.
- Na een wedstrijd.
- Na intensieve duurtraining of tempotraining.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Onmiddellijk na een intensieve of ultra lange training of wedstrijd: 100 g poeder (3 schepjes) oplossen in 500 ml water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Maltodextrine, wei-eiwitisolaat (melk), sucrose, fructose, aroma (banaan), natriumchloride, verdikkingsmiddelen (xanthaangom, carrageen gestandaardiseerd met sucrose), kleurstof (carotenen), L-leucine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Etixx
Aflevervorm Poeder
Gamma Etixx Recuperation
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Proteïnerijk, Recuperatie
Bevat L-arginine, L-glutamine, Overige, Whey
Smaak Banaan
Glutenvrij? available
Isotoon? not available
Lactosevrij? not available
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Etixx Recovery shake Proline banaan

Alle Etixx producten zijn in de eerste plaats ontwikkeld voor volwassen sporters. De aanbevolen dagelijkse doseringen en portiegroottes zijn dan ook afgestemd op volwassen atleten. Jongeren (+16j) die heel frequent en intensief sporten kunnen overwegen om bepaalde Etixx producten te gebruiken. Welke producten ze gebruiken en hoe frequent, is steeds afhankelijk van hoe intensief en frequent een persoon traint, het prestatieniveau hij/zij beoogt en het type sport. Bij kinderen daarentegen wordt afgeraden om cafeïne-bevattende producten en specifieke voedingssupplementen te gebruiken. De volgende Etixx producten worden niet aanbevolen voor kinderen (-16j): Ginseng & Guarana Energy Gel, Caffeine Sport Gummies, Caffeine Energy Shots, Energy Boost, Creatine 3000, Creatine Creapure, HMB 1000, Iron 125 AA, Carnitine 1000, Arginine 1000, Beta Alanine Slow Release, Manpower, BCAA, Chondro Gluco 1500, en Collagen Complex.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Etixx Recovery shake Proline banaan