• Gratis drinkbus bij aankoop van 2 Etixx producten

Etixx Starter Pack XS

Wil je graag het meest succesvolle merk in sportvoeding eens uittesten? Dan is dit starterspakket van Etixx misschien wel iets voor jou. Dit pakket bestaat uit een recuperatie-shake met framboos- en kiwismaak voor een goed spierherstel na de inspanning en een isotone dorstlesser voor een betere vocht- en energieopname.

prijs apotheek: € 69,98 -31%
48,29
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Merk Etixx
Gamma Etixx Endurance, Etixx Recuperation
Doelgroep Sporter, Voor vaderdag
Cat Keyword Valentijn

Producten in dit pakket

 (26)
Etixx Recovery Shake Framboos/Kiwi

Een rijke mix van glucose, fructose, weiproteïne en vitaminen ter ondersteuning van het spierherstel, in de vorm van een poeder. Ter aanvulling van de energievoorraad in de spieren na sportprestaties en bevordert een snel spierherstel na de training. Met framboos- en kiwismaak.

 (2)
Etixx Isotonic sinaas/mango

Isotone dorstlesser voor tijdens het sporten, in de vorm van poeder met sinaas/mangosmaak. Zorgt voor een snelle aanvulling van vocht en energie tijdens trainingen en sportprestaties.

Gedeelde ervaringen
  Peter
  04/08/2016
  De recoveryshake is top! Geen spierpijn na zware trainingen. Smaak is top met water of melk. Sportdrank smaakt lekker, niet te zoet.
  Peter
  03/03/2016
  Tijdens trainen en wedstrijd de sportdrank, direct er na de recoveryvshake en nooit meer spierpijn gehad, terwijl ik 5 /week train.
  Bettina
  19/02/2016
  Ideale combinatie, voor een superprijsje.
  Maarten
  14/02/2016
  De sportdrank en recovery shake van Etixx vind ik lekkerder dan die van andere merken waardoor ik het fijn vind om ze te gebruiken en kan ik tijdens de workout makkelijker drinken. Hierdoor beter gehydrateerd en dus betere prestaties.