Eucerin Even Brighter Dag Crème 50ml

9 reviews
Crème 50ml
26,10 29,00
Eucerin Even Brighter Dag Crème 50ml

Dit product is niet meer beschikbaar

Bekijk hieronder enkele alternatieven

Laatste reviews en ervaringen met Eucerin Even Brighter Dag

Fijne crème, smeert lekker. Ik had hiervoor al de spot corrector gekocht en die bevalt erg goed, vandaar dat ik besloten heb om ook de crème te kopen. Of het echt doet wat er gezegd wordt daar gebruik ik het te kort voor. Maar het heeft in iedergeval een aangename geur en fijne textuur. Alle vertrouwen in dit product.

Corina

ben de dag en nachtcreme gaan gebruiken en na 6 weken kan ik wel zien dat de pigmentvlekken vervagen. de producten voelen ook erg fijn aan op mijn gevoelige huid

Betsie

Prettig in gebruik maar de pigmentvlekken worden niet minder en we gebruiken de dag- en de nachtcrème nu al n jaar

Paul

Heb serum, spotcorrector, dag- en nachtcrème besteld. Had nooit verwacht dat het ook maar iets zou doen, maar na 3 weken zijn de pigmentvlekken wel een stuk lichter. Kan t zelf bijna niet geloven! Serum werkt makkelijk en lijkt zelfs puistjes te doen slinken. Niet te dicht bij de ogen gebruiken, dat prikt. Na serum wil ik over op de spotcorrector, daar heb ik nu dus nog geen ervaring mee. Dagcreme smeert lekker, alleen niet te dik opbrengen dan lijkt er een vettig laagje op je gezicht te zitten. Nachtcrème heeft dat minder en vind ik een stuk prettiger. Help ook de rode vlekjes van acne te verlichten.

Cag

UITSTEKEND!!!

Maria

Heel doeltreffend, je ziet onmiddellijk resultaat, een echte aanrader!

Nathalie

goed

gao

Dit product is super.... kort maar krachtig, je wilt nooit iets anders meer, ik zeg probeer het zelf

Ina

prettig in het gebruik, had het niet verwacht maar: echt vermindering van pigment vlekken!

minne