Toon alle thema's »

Eucerin Onder de douche bodylotion

Eucerin onder de douche bodylotion Met Eucerin bodylotion onder de douche kan je de meest gevoelige gedehydrateerde huid verzorgen zonder al te veel tijd te verliezen. Je brengt hem aan onder de douche en spoelt hem daarna gewoon af. Er blijft een beschermend en verzorgend lipidenlaagje achter zodat je huid de hele dag zacht en gehydrateerd aanvoelt.

Tania V., Ann-Katrien C. en Francine V. zijn zeer tevreden met het langdurige resultaat. Eucerin onder de douche is eenvoudig aan te brengen en heeft geen overheersende geur. Ze raden dit product aan bij mensen met een gevoelige of droge tot zeer droge, jeukende huid.

 

Tania V.

“Ik stond er eerst sceptisch tegenover, omdat er zoveel beloofd wordt in de reclames. Wel ik heb een positieve beoordeling. Het is een zalig gevoel op het lichaam en je huid voelt nadien veel zachter aan en niet droog zoals bij vele producten. De score is 8 die ik geef en raad ik toch aan voor mensen die problemen hebben met de huid, zoals schilferig droog of jeuk of moeilijk het juiste product vinden. Het is een aanrader.”

 

Ann-Katrien C.

“Ik heb een gevoelige huid en heb al heel wat producten geprobeerd, maar ben echt tevreden over Eucerin. Brengt makkelijk aan, huid voelt zacht en heeft geen overheersende geur zoals zoveel andere producten.”

 

Francine V.

“Ik had voordien al 2 andere lotions voor onder de douche geprobeerd, maar was niet van plan om die nog aan te kopen, wegens niet zo'n goed resultaat. Bij Eucerin moet ik eerlijk zeggen dat het effect van de lotion helemaal niet zo vlug verdwenen is. Mijn huid is er helemaal zacht van geworden en ik zal het zeker en vast aanbevelen . Mijn score is 9. En ik zal hem terug bestellen. Super product”

 

Door het beschermende laagje dat achterblijft na het douchen moet je je dus niet meer insmeren met een bodylotion en kan je je onmiddellijk aankleden. Hierdoor spaar je heel wat tijd uit in de badkamer.

Eucerin bodylotion voor onder de doucheVolgens ‪Kato D. en Magda S. is Eucerin bodylotion onder de douche dan ook erg handig na het sporten en zwemmen aangezien je huid dan extra nood heeft aan hydratatie. Knoeien in de kleedkamers met bodylotion is niet langer nodig.

 

Kato D.

“Ik gebruik al langer Eucerin vanwege mijn gevoelige huid. Deze body lotion is erg handig in gebruik en heel erg zacht voor de huid! Geen gedoe met je na het afdrogen nog te moeten insmeren - dan vergeet ik het trouwens ook vaak - maar gewoon lekker smeren terwijl je nog onder de douche staat. Deze body lotion is niet geparfumeerd waardoor hij heel erg zacht en aangenaam is voor je huid - geen jeukende huid meer na de douche! Mijn huid voelde erg zacht en aangenaam. Lijkt me erg praktisch te zijn ook voor na het sporten of na het zwemmen.”

 

Magda S.

“Ik ben al heel lang fan van Eucerin want ik heb een droge huid en met eucerin lukt het redelijk goed deze te hydratheren. Ik was dus heel benieuwd naar dit nieuwe product maar had toch wat schrik dat het een heel gedoe ging worden in de douche, dat het veel tijd zou nemen en dat er vlekken in de douche zouden komen. Niets van al dat, dit is gewoon een superproduct na het wassen aanbrengen en afspoelen kost slechts 2 minutjes en je huid voelt nadien verzorgt aan. Ik ga dit zeker blijven gebruiken. Deze bus verhuist naar mijn zwemzak want telkens na het zwemmen heb ik last van erg droge en zelfs geïrriteerde huid waardoor ik in de kleedkamers van het zwembad altijd zat te knoeien met bodymilk, dit is nu gedaan dankzij dit product. Een super revolutie, ik ben blij dat ik dit ontdekt heb.”

Het aantal positieve reacties op deze innovatie van Eucerin is erg hoog zowel door het gebruiksgemak als door de doeltreffende hydratatie van de huid.

 

Hier onderaan kan je verschillende producten terugvinden uit het pH5-gamma van Eucerin voor de dagelijkse hygiëne van een droge of meer gevoelige huid. Als je op deze producten klikt, vind je ook telkens een voordeelbundel terug van een pH5-product en een Onder de douche bodylotion, nu met de bodylotion aan 50% korting.