085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Feliway Optimum navulling Navulling 48ml

Navulling 48ml
26,95 29,20
Op voorraad
26,95
-8%
prijs apotheek: 29,20 Je bespaart: -2,25
Navulling voor de Feliway verstuiver. Feliway Optimum geeft katten meer dan ooit een vertrouwd en veilig gevoel waardoor ze minder stress hebben. Hiermee geef je ook ondersteuning bij het verhelpen van ongewenst gedrag zoals sproeien, krabben, angstgedrag, maar helpt ook bij conflicten tussen katten onderling en bij verandering in omgeving.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

FELIWAY Optimum's nieuwe Feromonen Complex bevat het beste van kattenferomonen voor een verbeterde werkzaamheid. Wetenschappelijke studies met FELIWAY Optimum hebben een significante afname aangetoond van signalen van stress bij katten.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Ongewenst gedrag, stress  en conflictsituaties met andere katten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Schroef de flacon op de verdamper en plug hem rechtop in het stopcontact stopcontact. De verdamper inpluggen in de ruimte waar de kat de meeste tijd doorbrengt. Dit hoeft niet de ruimte te zijn waar het ongewenste gedrag plaatsvind. De Verdamper is geschikt voor de behandeling van één ruimte tot maximaal 70 m² en dient continu aan te staan om de kat ontspannen te houden. Plaats de Verdamper 24 tot 48 uur voor de stresssituatie in het stopcontact. Een flacon is 4 weken werkzaam en moet daarna verwisseld worden door een FELIWAY OPTIMUM Navulling. De verdamper (het witte bolletje) dient om de 6 maanden te worden vervangen voor het beste resultaat.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Feline Pheromone Complex

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Feliway
Aflevervorm Navulling
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Kat
Type dierenverzorging Algemeen welzijn

Laatste reviews en ervaringen met Feliway Optimum navulling