(20)
Deel hier je ervaring met het product
9,2 / 10
 • Bonnie uit Alkmaar schreef:
  Snelle levering
  Prima ervaring, snelle levering en goed verpakt.
 • Nathalie uit Berg schreef:
  Perfect!
  Eerste ervaring met Viata is zeer positief, prima en snelle dienstverlening, met een zeer persoonlijke touch erbij, klasse!
 • Suzanne uit Tilburg schreef:
  Snel en netjes
  Bestellen was eenvoudig en levering snel en netjes. Product was ook geheel volgens verwachting.

Femarelle Capsules 112 stuks

Voedingssupplement op basis van soja-extract, in capsulevorm. Draagt bij tot het verminderen van de symptomen van de overgang.

prijs apotheek: 62,97
52,27
-17%
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Bestel voor 18:00, morgen geleverd

prijs apotheek: 62,97

Bestel voor 18:00, morgen geleverd

 • Grotere drukte: 1-2 dagen extra levertijd
 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
1 capsule 2 x per dag
Elke capsule bevat 322 mg gefermenteerd soja-extract.
Merk Femarelle
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Soja-extract
Aangewezen bij Menopauze

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  gregory drasutis
  12/09/2020
  werkt mijn vrouw echt op minder opvliegers, sneller en veel goedkoper dan bij de apotheek.
  Rosa Merino Tapia
  20/04/2020
  Het product is geweldig, het werkt 100%! Ik neem de capsules nu al een jaar en ik heb hun effect niet meer gehad sinds de eerste dag. Op dit moment heb ik af en toe wat opvliegers, die veel lichter en draaglijker zijn.
  Christel
  19/04/2020
  Op aanraden v d dokter genomen. Vanaf dag 1 geen opvliegers meer gehad. Voel me goed. Ik zou het iedereen aanbevelen om zeker te proberen.
  CMG
  17/04/2020
  Een maand nadat ik het begon te nemen, waren de opvliegers volledig verdwenen. Ik ging twee maanden zonder opvliegers. Toen kwamen ze terug met dezelfde frequentie en intensiteit als voorheen. Ik heb de behandeling niet onderbroken. Maar als ik de derde doos van 120 capsules af heb, koop ik niet meer. Een ander product dat mijn probleem niet oplost. Nog een product q nee
  Renate
  17/04/2020
  Ik neem al jaren dijbeenkleding. Na het nemen van verschillende producten die voor mij geen nut hadden en die mijn gynaecoloog mij had aanbevolen, nam ik eindelijk dijbeentjes! Soms neem ik een paar maanden pauze omdat ik er aan gewend ben.
  María Rosa Gomez Mesa
  10/04/2020
  Ik neem het al een paar jaar met vitamine b 6. Nu neem ik deze omdat ik de andere niet kan vinden.
  Ma Ángeles
  25/01/2020
  Na het proberen van veel producten voor opvliegers, zoals ze gaven me zeer sterk en zeer gevolgd. Ik vond Femarelle op een aantal internetfora. Ik neem ze al enkele jaren mee en ze zijn verdwenen. Ik raad ze 100% aan, maar je moet geduld hebben, want het duurt een tijdje om te werken. Nu neemt mijn zus ze mee.
  Helmi
  05/01/2020
  Heeft lang geduurd voor er enig effect was. Is iets minder, nog steeds onrustige en zweet momenten , nog ff door gebruiken zegt de gynaecologe dus dat doe ik dan maar.
  Mila Miguel
  23/12/2019
  Het is nog maar een week geleden. Ik heb geen verbetering gemerkt. Ik heb nog steeds elk anderhalf uur opvliegers, net als vroeger.
  Laure
  12/10/2019
  Uitstekend product, zou ik zelfs zeggen wonderbaarlijk. Tot ziens, hete flitsen.
  Ingrid
  07/09/2019
  Na lang twijfelen toch Femarelle besteld! Wat ben ik er blij mee! Na ongeveer 1 week geen opvliegers meer en begin nu ook beter te slapen. Top product! Het was mij aanbevolen door het ziekenhuis om het eens te proberen.
  Virginie
  22/08/2019
  Bijzonder, na een voor mij ondoeltreffend stuifmeelsupplement te hebben geprobeerd, vreesde ik een negatieve ervaring met Femarelle, omdat de eerste 6 weken de opvliegers aanhielden (de hittegolf hielp niet mee). Dan, plotseling, geen opvliegers meer, ik leef weer!
  Esther
  12/07/2019
  Bij mij werkt het fantastisch. Ik heb vooral verschrikkelijke zweet aanvallen en binnen 2 dgn is het al over. Geen gutsend vocht meer en dus zoveel meer leefbaar
  Meve
  29/06/2019
  Vreemd genoeg is dit product te sterk voor mij. Ik kan het niet elke dag aan omdat ik er misselijk en hoofdpijn van word. Aan de andere kant is het ideaal voor een vriend die last had van vaginale droogte na chemotherapie.
  María José
  16/06/2019
  Het duurt enige tijd voordat het effect optreedt, maar dan merk je een merkbare verbetering.
  Ana
  28/05/2019
  Ik begon met opvliegers in de zomer had ik zo'n 20 per dag, druipend van het zweet, 5 keer per dag douchen en niet in staat zijn om een normaal leven en nachten een marteling te maken. Ik ben begonnen met het drinken van femarelle na onderzoek op het internet en het lezen van veel forums. Mijn leven is veranderd. Er zijn vele dagen dat ik geen opvliegers heb en de dagen die ik heb, zijn een of twee en zeer zacht. Ik raad het 100% aan. Dat als je geduld moet hebben, want het duurt een paar weken voordat het effect en de constante werking ervan merkbaar is.
  Jolanda Denissen
  14/01/2019
  Heb het idee dat de opvliegers minder heftig zijn.Zijn wat sneller voorbij maar heb ze nog wel.
  DD
  05/01/2019
  Ik neem het al meer dan 2 maanden in en heb absoluut geen effect. Echt teleurgesteld! Nog steeds zoveel opvliegers!
  Betty
  27/12/2018
  Beter resultaat bij stemmingswisselingen en warmteopwellingen.
  Tine
  11/11/2017
  tevreden, betere nachtrust en minder opvliegers
  Céline
  09/11/2017
  Eindelijk iets dat helpt! Bij een hormoongevoelige borstkanker mag je geen medicatie meer nemen die hormonen bevat. Na 9 maanden van alles geprobeerd te hebben, heeft de gynaecologe mij Femarelle meegegeven om te proberen. En jà, het helpt mij! Veel minder opwellingen en ook de intensiteit is gemilderd.
  joke
  12/07/2017
  Zeer tevreden. Het aantal warmteopwellingen is duidelijk minder intens en minder in aantal.
9,2 / 10
 • Bonnie uit Alkmaar schreef:
  Snelle levering
  Prima ervaring, snelle levering en goed verpakt.
 • Nathalie uit Berg schreef:
  Perfect!
  Eerste ervaring met Viata is zeer positief, prima en snelle dienstverlening, met een zeer persoonlijke touch erbij, klasse!
 • Suzanne uit Tilburg schreef:
  Snel en netjes
  Bestellen was eenvoudig en levering snel en netjes. Product was ook geheel volgens verwachting.