promo
 (13)
Deel hier je ervaring met het product
9,2 / 10
 • Arthur uit Rijswijk ZH NL schreef:
  SUPER.
  Fijn contact gehad via de chat, keurige bediening en supersnel en goed de bestelde artikelen ontvangen. Als nieuwe klant had ik geen kortingscode ingevoerd, maar die korting zal ik zelfs nog achteraf (terug) ontvangen. De prijzen van de bestelde artikelen liggen lager dan bij menig andere leverancier.
 • Sellie van Ieperen uit Ridderkerk schreef:
  Goede ervaring
  Makkelijk te bestellen en een snelle en correcte levering
 • Matthieu uit Utrecht schreef:
  Vlotte bezorging, prima prijs.
  Baby Lactose-vrij melk besteld op vrijdag om 18:00, geleverd de volgende dag.

Ferring VSL#3 4,4g voordeelpakket Zakjes 90 stuks

Bestel nu 3 stuks Ferring VSL#3 aan een voordelige prijs. Voedingssupplement op basis van levende probioticastammen. Bevat 4 lactobacillus stammen, 3 bifidobacterie stammen en een streptococcus stam. Iedere sachet bevat 450 miljard levende bacteriën. BIJ WARM WEER WORDT VSL NIET VERZONDEN, OMDAT WE EEN GEKOELDE LEVERING NIET KUNNEN GARANDEREN.

prijs apotheek: 154,62
134,52 -13%
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

prijs apotheek: 154,62

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

 • Gratis levering vanaf 39 euro
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
De VSL#3 producten mogen gedurende een week opgeslagen worden op kamertemperatuur (onder 25°), wat vooral belangrijk is tijdens het transport. Het is wel ten sterkste aangeraden om de producten in de koelkast te bewaren.
Merk Ferring
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Krampen, Verstoorde darmflora, Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Optimaliseert de darmflora
Bevat Probiotica
Doelgroep Man, Vrouw

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Producten in dit pakket

 (13)
Ferring VSL#3 4,4g

Voedingssupplement op basis van levende probioticastammen. Bevat 4 lactobacillus stammen, 3 bifidobacterie stammen en een streptococcus stam. Ieder zakje bevat 450 miljard levende bacteriën. BIJ WARM WEER WORDT VSL NIET VERZONDEN, OMDAT WE EEN GEKOELDE LEVERING NIET KUNNEN GARANDEREN.

Gedeelde ervaringen
  Beatrice
  02/02/2020
  VSL#3 heeft mijn leven letterlijk in een week tijd veranderd. Ik had last van een opgeblazen gevoel en winderigheid tot het punt waarop mijn leven een nachtmerrie werd, om nog maar te zwijgen van de intimiteit. Dokters en apothekers wisten niet wat ze moesten doen om me te ontlasten. Ik zag toevallig een publicatie over VSL#3 terwijl ik mijn eigen onderzoek deed omdat ik echt wanhopig was en ik besloot het te proberen ondanks de hoge prijs, maar de gezondheid is onbetaalbaar omdat alle problemen zijn verdwenen en ik ben van plan om de rest van mijn leven dit kleine wondermiddel te blijven nemen. Dank u wel!
  Maria
  13/01/2020
  Na een ernstige colitis ulcerosa, die nu volledig zonder darm leeft, helpt de VSL#3 mij persoonlijk om ontstekingen in de buidel te voorkomen. Zonder VSL is de toestand van mijn darm zeker slechter. De verzending werkt soms beter, soms niet zo goed, maar Viata is zeer gedienstig, beantwoordt de e-mails tijdig en biedt suggesties voor oplossingen. Ik ben absoluut tevreden!
  Agatha Kuiper
  31/12/2019
  Ik heb the product net gekregen in een doos die heel veel warm was. Ook binen, waren da zakjes heel heet. Geen koelplaten bij en in gewone kartonnen doos verpakt. Ik ben nu onzeker over de kwaliteit en als de bacterien nog leven na deze heet transport . Helaas is dit bij Viata niet opgelost via telefoon. Ik voel me onzeker om het product te gebruiken.
  Guillaume HAYAERT
  24/11/2019
  dit product past me helemaal niet. Koliek, opgeblazenheid en diarree dwongen me de behandeling te stoppen. Ik had niet het voordelige aanbod van 3 pakketten moeten kopen, 134€ verloren.... Ter informatie, ik heb tot op heden geen enkele pathologie en ik neem geen enkele behandeling.
  R.
  22/11/2019
  Zeer goed product. Onze dochter heeft een zeer ernstige vorm van ulceratieve colitis. VSL#3 helpt haar naast haar medicijnen. Ze neemt het al 5 maanden en haar levenskwaliteit is verbeterd. Helaas heeft de levering lang geduurd en is de levering zonder koelkussens verlopen. We hopen dat de volgende levering beter werkt!
  cool33
  09/11/2019
  zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding een essentieel product voor een goede gezondheid Ik waardeer de leveringswijze bij een ophaaldienst.
  Enkaoua
  08/11/2019
  Uitstekende resultaten na bijna 1 maand is mijn doorvoer aanzienlijk verbeterd met veel minder diarree.
  Marius
  07/11/2019
  Ik neem het al vier maanden. Uitstekend product dat in mijn geval een gunstig effect heeft gehad op het spijsverteringskanaal, de biliaire pijn is aanzienlijk verminderd en de reflux is ook afgenomen. Toen ik er mee stopte ging de reflux weer omhoog dus ik neem nu elke 2 dagen een zakje mee.
  Doris B.
  30/10/2019
  Ik neem het product na een ileonaal buidelsysteem, zodat er geen pouchitis ontstaat. Tot nu toe ben ik daar blij mee.
  Matej B.
  21/10/2019
  Na een week van toepassing voelde ik het verschil.
  Werner Dreger
  06/09/2019
  Ik neem het product nu ca. 1 week en kan nu al zeggen dat mijn klachten al aanzienlijk zijn afgenomen. Ik heb veel geprobeerd, maar ik ben ervan overtuigd dat VSL3 het beste product is voor mijn prikkelbare darmprobleem. Daarnaast is het voordeelpakket bijzonder goedkoop, het aankoopproces is snel verlopen. De beste en uiterst vriendelijke communicatie. Zorgvuldige verpakking.
  Eduard Slot
  02/09/2019
  Goed product en via deze site beter geprijsd. Alhoewel duur, het is wel goed. Bestel je het rechtstreeks online bij VSL krijg je het keurig verpakt in solide koelbox waar de noodzakelijke koeling lange tijd gewaarborgd wordt. Helaas is dit bij Viata wel een stuk minder, er zitten wel koelplaten bij maar in gewone kartonnen doos verpakt blijft dit natuurlijk niet lang koel. Maar daar staat tegenover dat de prijs behoorlijk lager is dan rechtstreeks van de producent. Maar daar staat tegenover dat de prijs behoorlijk lager is dan rechtstreeks vd producent.
  K.
  01/09/2019
  VSL werd keurig de volgende ochtend geleverd in koelpads.
  Marion
  27/01/2019
  VSL#3 is voor mijn Colitis ulcerosa voorgeschreven - goede resultaten in 3 maanden- ontsteking rustiger nu. Minder vaak ontlasting.
  PRETRE
  05/01/2019
  Dit probioticum werd door mijn Gastro voorgeschreven ter vervanging van het antibioticum dat ik al 1,5 jaar gebruikte en we konden het niet stoppen. Sinds ik VSL#3 neem, is mijn darmdoorvoer zonder antibiotica verbeterd, ik neem sinds oktober 2/dag als achtergrondbehandeling naast mijn behandeling voor UC.
9,2 / 10
 • Arthur uit Rijswijk ZH NL schreef:
  SUPER.
  Fijn contact gehad via de chat, keurige bediening en supersnel en goed de bestelde artikelen ontvangen. Als nieuwe klant had ik geen kortingscode ingevoerd, maar die korting zal ik zelfs nog achteraf (terug) ontvangen. De prijzen van de bestelde artikelen liggen lager dan bij menig andere leverancier.
 • Sellie van Ieperen uit Ridderkerk schreef:
  Goede ervaring
  Makkelijk te bestellen en een snelle en correcte levering
 • Matthieu uit Utrecht schreef:
  Vlotte bezorging, prima prijs.
  Baby Lactose-vrij melk besteld op vrijdag om 18:00, geleverd de volgende dag.