085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Fittydent Kleefcrème 40g

13 reviews
Kleefcrème 40g
6,70 9,30
Op voorraad
6,70
-28%
prijs apotheek: 9,30 Je bespaart: -2,60
Zelfklevende crème. Zonder zink. Versterkte werking van lange duur. Één keer per dag aanbrengen. Voor tandprothesen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Extra sterke kleefcrème voor dragers van een kunstgebit.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Het kunstgebit goed reinigen en drogen Enkele streepjes binnenin de prothese aanbrengen, niet te dicht bij de rand. Tube onmiddellijk sluiten. Laten drogen alvorens in de mond te brengen. Na het inbrengen van de prothese ongeveer 10 minuten wachten vooraleer te eten en te drinken.

Dosering

Elke dag het kunstgebit reinigen met Fittydent reinigingstabletten (duur: 3 à 4 uur).

Hoe bewaren

Op kamertemperatuur bewaren.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Carboxymethylcellulose, Polyvinylacetate, Ethanol, Petrolatum, Hydroxypropylcellulose.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fittydent
Aflevervorm Kleefcrème
Type product Mond- en tandverzorging
Type kunstgebitproducten Bevestiging
Verzorging van Mond en tanden
Keyword Kunstgebit

Laatste reviews en ervaringen met Fittydent

Houdt heel goed maar net als de anderen zodra ik eet valt het bovengebit uit mijn mond...Dus ik weiger elke uitnodiging Mijn toestel is van metaal en niet roze een tandheelkundige lijm zou moeten bestaan want het is een hel om te leven met een toestel dat moet houden tijdens het eten.... Moet zeer nauwkeurig worden herzien.

VIDAR

Goed product en snelle sevice. Kon het niet meer in de reguliere winkel krijgen en ben via internet bij deze firma gekomen. Ondergebit moet 2x per dag geplakt worden. Bovengebit 1x in de week. Perfect gewoon. Wat mij betreft mogen de tubes 100ml worden.

C.H.Schuurman

Sinds ik dit gebruik voel ik mij zeker dat mijn protese goed kleeft voor lange tijd

Etienne

Tot nu toe tevreden in het begin prikt het een beetje maar paar minuten later is het weg het blijft redelijk zitten tijdens de lunch maar voor het avondeten moet er weer bijgeplakt worden de tandtechniker had al gezegd dat het een jaar afzien was en dat alles na de inplant aten en klik gebit alles prima zou worden dus daar i ps mijn hoop nu op gevestigd nog 9 maanden afzien dus maar ben tevreden want er zit in ieder geval geen zink in wat ook heel belangrijk is. Ik blijf het in ieder geval gebruiken tot mijn implantaten geplaatst zijn

Thea

Heel tevreden dat is het enige product dat mijn man helpt zeker een aanrader

Evelien

Goed middel voor het lastige onder gebit moet het wel gereabeasd zijn en niet te los in de mond. Dan kun je met 2 x per dag aanbrengen volstaan. Ben zelf door slechte onderkaak op zoek naar nog iets beters, wetende dat het bestaat in Duitsland. Alleen erg duur is. Ging anders zeker voor implantaten maar veel te weinig kaakbot, kan zolang niet zonder gebit, dus fittydent voor mij al jaren de enige oplossing.

Erica

prima product en prothese blijft goed zitten. Verzending gaat supersnel.

Frans

Ik gebruik het al jaren, Ben bang voor de tandarts dus voor een klikgebit wat eigenlijk noodzakelijk is,maar heb een gecompliceerde kaak dus ik zweer bij fittydent. Ook al moet ik het 2 maal per dag aanbrengen. Heb het er graag voorover. Top spul.

Erica Bouman

Sinds kort overgestapt naar fittydent. Heb net sinds 4maanden een kunstgebit en in mijn werk bij een klantenservice is het wel belangrijk dat je kunstgebit op zijn plaats blijft en dat is bij fittydent zeker het geval en blijft ook zeker wel 10 uur goed vast zitten. Ik wil niet anders meer.

Martje

Fittydent geeft optimale hechting, beter dan welk ander product. Eet er zelfs appels mee zonder dat prothese los gaat!

Astrid

Na enkele pogingen op crème lijkt deze de beste, goede houdbaar en geen nasmaak. Ik hou ervan!

Marie Pierre

prima product!

Nadine

sinds kort overgeschakeld op fittydent is mischien iets duurder dan vergelijkbare creme's doch heeft voor mij een veel sterkere hechting en gebit blijft ook langer gehecht zelfs na eten wat bij veel van eerdere produkten niet het geval was voor lij een aanrader

William