Flexadin Advanced zachte brokjes Zakje 60 stuks

Voedingssupplement van type II collageen, omega 3 en vitamine E in de vorm van zachte brokjes die als snack kunnen gegeven worden. Ter ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis.Geschikt voor alle honden!

prijs apotheek: € 65,45 -15%
55,63
Osteoartritis.
1 zacht brokje per dag, tijdens of na de maaltijden.
Havermeel, roggemeel, gist, havermout, glycerine, kippenlever poeder, lijnzaadolie, ruwe lecithine, collageen (type II inheemse kip 1,47%), visolie (bron: EPA), maltodextrine, pectine, gedehydrateerd calciumsulfaat, sojaolie.
Merk Vetoquinol
Aflevervorm Zakje
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Gedeelde ervaringen
  Karine
  04/01/2019
  Ons hondje heeft heel wat gewrichtsproblemen: heupdysplasie, patellaluxatie en hypertensie van de enkels. Toen men ons een voorspelling gaf dat hij op de leeftijd van twee jaar niet meer zou kunnen stappen, stortte onze wereld in. We startten een behandeling op met Flexadin advanced en proberen bruuske bewegingen te voorkomen. Inmiddels is onzen boy bijna vijf jaar en alles gaat nog supergoed met hem!
  Liekens Greta
  19/12/2018
  onze Jarromir, een borzoi, nu 8,5 jaren oud is herboren. Wij kunnen nu om de twee dagen een wandeling doen van 9 à 10 km in net geen 2 uren. Ongelooflijk. Is dit ook goed voor mensen?
  Vanden
  16/03/2017
  Zonder dit product mijn pompoen pompoen pompoen doos. Bedankt voor het bestaan