085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Florgynelle Vaginale crème 15ml

Vaginale crème 15ml
9,92 12,40
Op voorraad
9,92
-21%
prijs apotheek: 12,40 Je bespaart: -2,48
Crème op basis van probiotische stammen, aangewezen voor de verzorging van de uitwendige intieme zone. Het helpt om de vaginale flora te herstellen en beperkt het verschijnen van tekenen van intiem ongemak.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Het intieme deel van de vrouwen wordt regelmatig op de proef gesteld (te strakke broek, lingerie, ontharing, onvoldoende intieme hygiëne, stress, tabak,....), met als gevolg een onevenwicht en tekenen van intiem ongemak (irritatie, verlies en onaangename geuren...). De externe intieme ruimte is bedekt met een microbiële flora die bestaat uit nuttige bacteriën (lactobacillen) die bijdragen tot het evenwicht en de bescherming ervan. Florgynelle Protective Cream is geformuleerd met 3 gepatenteerde soorten lactobacillen (L. fermentum, L. rhamnosus en L. gasseri) en verrijkt met vetstoffen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Ondersteuning en bescherming van de vaginale flora.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Breng een kleine hoeveelheid Florgynelle met een schone vinger aan op de huid van de externe intieme zone. Herhaal de handeling één of twee keer per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gehydrogeneerde cocoglyceriden, capryl/caprico triglyceride, cetylalcohol, lactobacillus, sucrose, trehalose, calciumchloride.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Florgynal
Aflevervorm Vaginale crème
Type product Verzorgingsproduct
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Vaginale infectie
Keyword Beschermend, Probiotica, Vaginaal, Vaginale flora

Laatste reviews en ervaringen met Florgynelle