085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Forté Pharma Forté Flex Gewrichten Capsules 30 stuks

Capsules 30 stuks
19,71 24,95
Op voorraad
19,71
-22%
prijs apotheek: 24,95 Je bespaart: -5,24
Voedingssupplement op basis van kurkuma, collageen, vitamine, mineralen en aminozuren in de vorm van capsules. Heeft een 3-voudige werking op de gewrichten, verzachten, versterken en de wederopbouw bevorderen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Natuurlijke formule zonder bijwerkingen ontwikkeld op basis van curcuma, silicium en collageen type II met een drievoudige werking op de gewrichten: 

1.De gevoelige zones verzachten door de werking van MERIVA® (een antioxiderend en ontstekingswerend curcuma-extract met hoge biologische beschikbaarheid)
2.De gewrichten versterken en van mineralen voorzien door de werking van het collageen type II, dat natuurlijk geproduceerd wordt door het lichaam en het voornaamste eiwit is van het gewrichtskraakbeen.
3.De gewrichtsstructuur herstellen met silicium onttrokken aan bamboe, vitamine C en koper

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gewrichtsproblemen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule 's morgens nuchter.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten (mg per dagelijkse dosis): vulstof (microkristallijne cellulose), vitamine C (L-ascorbinezuur), omhulsel van de capsule (gelatine, kleurstof : calciumcarbonaat), L-methionine (50), L-cysteïne (50), bamboepoeder (Bambusa arundinacea (Retz) Willd.) (40), MERIVA (complex van kurkuma-extract (Curcuma longa L.) (20%), sojafosfolipiden en microkristallijne cellulose) (28), vitamine PP (nicotinamide), collageen type II (10), zinksulfaat, natriumseleniet, mangaansulfaat, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), kopersulfaat, vitamine B2 (riboflavine), vitamine B1 (thiamine mononitraat).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Capsules
Gamma Forté Pharma Welzijn
Type product Voedingssupplementen
Bevat Collageen Type 2, Kurkuma, Mangaan, Organisch silicium, Vitamine C, Zink
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Kraakbeenproblemen
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma Forté Flex Gewrichten