Forté Pharma FortéNight 8H Tabletten 30 stuks

1 reviews
14,36 17,95
14,36
-20%
prijs apotheek: 17,95
Op voorraad
Natuurlijk voedingssupplement op basis van valeriaan, passiebloem en melatonine, in tabletvorm. Het is aangewezen om een snellere slaap en een betere kwaliteit van de slaap te bevorderen. Snelle werking, zonder gewenning.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet een half uur voor het slapen gaan.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Stabilisatoren (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumzouten van vetzuren, stearinezuur, droge extracten van passiebloem (Passiflora incarnata L.), droge stof van valeriaan (Valeriana officinalis L.), droge stof van Valeriana officinalis L.), GABA (gamma-aminoboterzuur, california papaverdroge stof (Escholzia californica Cham.), vitamine B3 (niacine), antiklonteringsmiddelen (siliciumdioxide, aardappelzetmeel), vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride), melatonine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Bevat Melatonine, Passiflora, Valeriaan
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma FortéNight 8H

Slaap weer heerlijk

Fc