085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Forté Pharma SlimBoost Dag&Nacht Capsules 120 stuks

1 reviews
Capsules 120 stuks
38,94 59,90
Op voorraad
38,94
-35%
prijs apotheek: 59,90 Je bespaart: -20,96
Voedingssupplement op basis van plantextracten, probiotica, FOS in de vorm van capsules. De dag capsules helpen om vet te verbranden en te draineren, reguleren de eetlust. De nacht capsules dragen bij tot een goede spijsvertering en helpt om de opslag van vetten te beperken.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Innovatieve formule met 15 ingrediënten, gecombineerd met 3 stammen uit de recentste wetenschappelijke onderzoeken : 
 
De DAG-formule combineert Maté, die helpt om vet te verbranden en te draineren, en Nopal, die helpt om de eetlust te regelen met een aminozuur, een druivenextract en vitaminen. De NACHT-formule combineert 3 stammen (Lactobacillus gasseri LGS06, Bifidobacterium breve BR03, Lactobacillus rhamnosus GG), ingezet met een dosis van 12 miljard KVE, met cichorei-inuline en FOS (fructo-oligosacchariden). Kurkuma helpt om de opslag van vetten te beperken en Kola om de silhouet te verfijnen. Enzymen en mineralen maken de formule compleet

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Afslanken.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem ‘s morgens 2 capsules van de blister DAG met een groot glas water (200 ml). 

Neem ‘s avonds 1 capsule van de blister NACHT 1 en 1 capsule van de blister NACHT 2 bij de maaltijd en met een groot glas water (200 ml). 

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Dagelijkse dosis:

Formule DAG : Maté-extract (Ilex paraguariensis A. St.-Hill.) (2500 mg planteneq.), Nopalextract (Opuntia ficus indica L.) (2000 mg planteneq.), capsuleomhulsel (gelatine, kleurstof: rood ijzeroxide), L-carnitine (140 mg), vulstof (microkristallijne cellulose), druivenextract (Vitis vinifera L.) (100 mg planteneq), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), vitamines (PP, B2, B1). 

Formule NACHT 1 : fructo-oligosacchariden (150 mg), inulinecichorei (100 mg), capsuleomhulsel (hypromellose, kleurstof : calciumcarbonaat), Bifidobacterium breve BR03 (6 miljard KVE*), maïszetmeel, Lactobacillus rhamnosus GG (4,2 miljard KVE*), Lactobacillus gasseri LGS06 (1,8 miljard KVE*), antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide). 

Formule NACHT 2 : vulstof (microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat), papaïne (100 mg), bromelaïne (100 mg), capsuleomhulsel (gelatine, kleurstof: koperchlorofyllen-complex), kurkuma-extract (Curcuma longa L.) (63,2 mg getitreerd met 95% kurkumine), Kola-extract (Cola nitida Schott et Endl.) (40 mg planteneq), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), zinkoxide, chroompicolinaat. 
 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Capsules
Gamma Forté Pharma Slankheid
Type product Voedingssupplementen
Effect Eetlust remmen, Vetopname verminderen, Vet verbranden
Bevat Chroom, Kola, Mate, Overige, Probiotica, Vitaminecomplex
Doelgroep Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma SlimBoost Dag&Nacht

Hallo ik heb plobem mijn gewicht is wel

Hatmije