085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Forté Pharma SlimBoost Liporedux+ Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
42,41 49,90
Op voorraad
42,41
-16%
prijs apotheek: 49,90 Je bespaart: -7,49
Voedingssupplement in de vorm van capsules helpt om diep opgeslagen vetten te verbranden en te draineren, draagt bij tot gewichtsverlies en het verlies van plaatselijk buikvet.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

SLIMBOOST LIPOREDUX+ is een voedingssupplement samengesteld uit 2 gepatenteerde ingrediënten:
Het complex Sinetrol®, met polyfenolen van citrusvruchten (flavanones) en guarana, dat vetafbraak en gewichtsverlies bevordert als aanvulling op dieetmaatregelen.
Een wetenschappelijke studie van dit complex heeft de doeltreffendheid van zijn werkingsmechanisme aangetoond. Het onderzoek bij 95 proefpersonen liet een grotere afbraak van vetten zien in de groep met Sinetrol® ten opzichte van een placebogroep (duur 12 weken).
DIMPLESS®: superoxide dismutase (SOD), geverd uit een specifieke meloenvariëteit (Cucumis melo L.) en met een gepatenteerde technologie van micro-inkapseling.

De afslankende werking wordt aangevuld met chroom, dat bijdraagt aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel, in de vorm van picolinaat voor een betere opname door het lichaam.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Plaatselijke vetophopingen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem 1 capsule twee keer per dag, 's morgens en 's middags, tijdens de maaltijd met een groot glas water (200 ml). Programma van 1 maand, 3 keer hernieuwbaar.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten (mg per dagelijkse dosis) : Sinetrol® [droge extracten van pompelmoes (Citrus paradisi Macfad, Citrus grandis (L.) Osbeck), guarana (Paullinia cupana Kunth) (1000 mg zaadequivalent), zoete sinaasappel (Citrus sinensis (L.) Osbeck), en bloedsinaasappel (Citrus sinensis (L.) Osbeck)] (900 mg), vulstof (microkristallijne cellulose), omhulsel van de capsule (gelatine, kleurstof : calciumcarbonaat), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren), Dimpless® [ingekapselde Super Oxide Dismutase uit geconcentreerde meloenen sap (Cucumis melo L.)] (20 mg), chroompicolinaat.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Capsules
Gamma Forté Pharma Slankheid
Type product Voedingssupplementen
Effect Afslankend
Bevat Chroom, Overige
Doelgroep Vrouw
Specifiek voor diabetici? available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Forté Pharma SlimBoost Liporedux+

Vermageringsmiddelen en strenge diëten zijn vaak bedoeld om snel effectief te zijn. Wanneer je stopt met zo'n behandeling of dieet, komen de kilo's er vaak snel terug bij en soms zelfs nog meer dan ervoren. Dat komt omdat je lichaam zich geleidelijk aanpast aan zijn omgeving. Krijgt je lichaam weinig voedingsstoffen binnen? Dan gaat je lichaam extra spaarzaam zijn met die voedingsstoffen. Als je plots stop met een behandeling of dieet, is je lichaam vaak nog gewend aan de vorige situatie en zal het extra spaarzaam zijn met je voedingsstoffen en dus meer 'opslaan' als reserve in je lichaam. Een jojo-effect kan je vermijden door je voedingsgewoonten langzaamaan te verbeteren en een voedingspatroon uit te werken op lange termijn. Je gewicht zal daardoor iets langzamer verminderen maar blijft wel onder controle. Vermageringsmiddelen zijn enkel bedoeld als hulpmiddel om sneller gewicht te verliezen (in combinatie met een gezond voedingspatroon) maar volstaan niet om op zichzelf een effect op lange termijn te bereiken.

Een 'dieet' volgen is eigenlijk het opvolgen van regels wat eten en drinken betreft. Dus ook gewoon gezond eten is een vorm van dieet, zonder dat je jezelf daarvoor heel strikte regels moet opleggen.

Om een effect op lange termijn te bekomen, is het belangrijk om een gezond 'dieet' te volgen dat je kunt blijven volhouden. Voedingssupplementen kunnen een hulpmiddel zijn om sneller resultaat te bekomen.
Kies je voor een extreem dieet of wil je vermageren enkel en alleen met behulp van vermageringsproducten, dan zal je effect tijdelijk zijn en vergroot je de kans op een jojo-effect wanneer je stopt met dat dieet of vermageringsproduct.
Begin je vermageringsproces dus met gezonde voeding en haalbare doelstellingen.

 • extreme diëten leveren enkel effect op korte termijn, leiden tot onder andere vermoeidheid en concentratiestoornissen.
 • baseer je niet enkel op je calorie-inname maar ook op de voedingswaarden (vezels, eiwitten, koolhydraten, vitaminen ...) van wat je eet. 
 • ga niet enkel voor gewichtsverlies via bv. vochtafdrijvers. Ze verminderen je gewicht maar doen niets aan je vetgehalte en hebben dus ook een zeer kortdurend effect.
Kies voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon. Begin met kleine veranderingen die je kan volhouden bv. niet meer snoepen na het avondeten. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Kortgezegd: Je verliest gewicht door minder energie op te nemen dan dat je verbruikt. Dat wilt zeggen: let op wat je eet en zorg ervoor dat je genoeg beweegt. Daarnaast is het niet alleen belangrijk hoevéél je eet maar ook wát je eet. Ook regelmatig eten (zeker 3 maaltijden per dag) is belangrijk om je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien zodat je optimaal blijft functioneren. Er zijn ook aandoeningen (zoals verminderde schildklierwerking) en geneesmiddelen (bv. antidepressiva) die een gewichtstoename kunnen veroorzaken. Zo’n gewichtstoename kan doordat de eetlust toeneemt of de stofwisseling vertraagt. In dat geval is het niet zo eenvoudig om je gewicht onder controle te krijgen en neem je best contact op met je huisarts.

Mogelijke voordelen van afvallen in geval van overgewicht zijn:

 • betere conditie;
 • lagere bloeddruk;
 • lager risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes;
 • positiever zelfbeeld;
 • betere controle en soms zelfs verbetering van ziektes waaraan men reeds lijdt;
 • hogere levensverwachting.

Snel afvallen is niet gezond, heeft maar een kortdurend effect, is moeilijk vol te houden. Daarnaast kan het leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en andere gezondheidsproblemen.

Zet daarom een realistisch doel en streef naar een gewichtsverlies van maximaal 0.5kg per week met een gezonde en evenwichtige voeding. Wil je sneller afvallen? Dan kan je een verandering van voedingspatroon combineren met voedingssupplementen/vermageringsmiddelen.
Bieden deze onvoldoende resultaat of ondervind je gezondheidsklachten? Neem dan contact op met je huisarts of een diëtist voor advies.

 • Begin met kleine veranderingen bv. niet meer snoepen na het avondeten.
 • Neem je tijd om te eten.
 • Vermijd ( of beperk alleszins) het drinken van frisdrank.
 • Eet regelmatig: 3 maaltijden en eventueel 2 tussendoortjes.
 • Verkies tussendoortjes zoals fruit (2 stukken per dag) of noten (1 hand vol) omwille van hun voedingswaarden.
 • Kies voor natuurlijke voeding en beperk kant-en-klare voeding.
 • Beperk alcoholconsumptie.
 • Eet gevarieerd, ook qua groenten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma SlimBoost Liporedux+