085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Forté Pharma SlimBoost Liporedux+ Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
40,42 49,90
Op voorraad
40,42
-19%
prijs apotheek: 49,90 Je bespaart: -9,48
Voedingssupplement in de vorm van capsules helpt om diep opgeslagen vetten te verbranden en te draineren, draagt bij tot gewichtsverlies en het verlies van plaatselijk buikvet.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

SLIMBOOST LIPOREDUX+ is een voedingssupplement samengesteld uit 2 gepatenteerde ingrediënten:
Het complex Sinetrol®, met polyfenolen van citrusvruchten (flavanones) en guarana, dat vetafbraak en gewichtsverlies bevordert als aanvulling op dieetmaatregelen.
Een wetenschappelijke studie van dit complex heeft de doeltreffendheid van zijn werkingsmechanisme aangetoond. Het onderzoek bij 95 proefpersonen liet een grotere afbraak van vetten zien in de groep met Sinetrol® ten opzichte van een placebogroep (duur 12 weken).
DIMPLESS®: superoxide dismutase (SOD), geverd uit een specifieke meloenvariëteit (Cucumis melo L.) en met een gepatenteerde technologie van micro-inkapseling.

De afslankende werking wordt aangevuld met chroom, dat bijdraagt aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel, in de vorm van picolinaat voor een betere opname door het lichaam.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Plaatselijke vetophopingen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem 1 capsule twee keer per dag, 's morgens en 's middags, tijdens de maaltijd met een groot glas water (200 ml). Programma van 1 maand, 3 keer hernieuwbaar.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten (mg per dagelijkse dosis) : Sinetrol® [droge extracten van pompelmoes (Citrus paradisi Macfad, Citrus grandis (L.) Osbeck), guarana (Paullinia cupana Kunth) (1000 mg zaadequivalent), zoete sinaasappel (Citrus sinensis (L.) Osbeck), en bloedsinaasappel (Citrus sinensis (L.) Osbeck)] (900 mg), vulstof (microkristallijne cellulose), omhulsel van de capsule (gelatine, kleurstof : calciumcarbonaat), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren), Dimpless® [ingekapselde Super Oxide Dismutase uit geconcentreerde meloenen sap (Cucumis melo L.)] (20 mg), chroompicolinaat.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Capsules
Gamma Forté Pharma Slankheid
Type product Voedingssupplementen
Effect Afslankend
Bevat Chroom, Overige
Doelgroep Vrouw
Specifiek voor diabetici? available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma SlimBoost Liporedux+