085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Forté Pharma SlimBoost Platte buik Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
21,26 29,95
promo
van 01/12/2022 tot 31/12/2022 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
21,26
-29%
prijs apotheek: 29,95 Je bespaart: -8,69
Voedingssupplement op basis van planten, aminozuren, vitaminen, mineralen en microbiotische stammen in de vorm van dag- en nachtcapsules. Draagt bij tot een beter verteringscomfort en platte buik.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

SlimBoost Platte Buik is een exclusieve formule met een drievoudige werking om u te helpen:

Rondingen op de buik te verminderen dankzij kolanoot, die bijdraagt aan de vetverbranding, en met karwij voor een vlotte spijsvertering;
In geval van opgeblazen gevoel(2);
Aan de goede werking van de spijsvertering bij te dragen dankzij calcium.

De formule wordt aangevuld met aminozuren (L-leucine, L-glutamine), vitamines B6 en B8 en 2 stammen in microcapsules met een doelgerichte werking: Bifidobacterium breve BR03 en Bifidobacterium lactis BS01.

Voor een optimaal resultaat, wordt aanbevolen om SlimBoost Platte Buik te combineren met een aangepast dieet en met regelmatige lichaamsbeweging.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Opgeblazen gevoel, spijsverteringsproblemen, opgezette buik.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem 's morgens 1 groene capsule met een groot glas water (200 ml). 
Neem 's avonds 1 witte capsule met een groot glas water (200 ml).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten (mg per dagelijkse dosis) :
Groene capsule : maté-extract (Ilex paraguariensis A. St.-Hill.) (166,7 mg of 1000 mg plantenequivalent), L-leucine (100 mg), L-glutamine (100 mg), omhulsel van de capsule (gelatine, kleurstof : koperchlorofylcomplex), karwij-extract (Carum carvi L.) (75 mg of 300 mg plantenequivalent), kola-extract (Cola nitida Schott et Endl.) (50 mg of 200 mg plantenequivalent), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren), vulstof (microkristallijne cellulose), vitaminen B6 (pyridoxinehydrochloride) en B8 (D-biotine).
Witte capsule : calciumcarbonaat, cichorei-inuline (150 mg), omhulsel van de capsule (hydroxypropylmethylcellulose, kleurstof : calciumcarbonaat), vulstof (acaciagom), rijstmeel, Bifidobacterium breve BR03 (3 miljard KVE*), Bifidobacterium lactis BS01 (3 miljard KVE*), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Capsules
Gamma Forté Pharma Slankheid
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Opgeblazen gevoel, Spijsverteringsproblemen
Effect Afslankend, Minder opgeblazen gevoel, plattebuikeffect
Bevat Aminozuren, Biotine, Calcium, Inuline, Karwij, Kola, Mate, Probiotica, Vitamine B6
Doelgroep Vrouw
Specifiek voor diabetici? available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Forté Pharma SlimBoost Platte buik

Vermageringsmiddelen en strenge diëten zijn vaak bedoeld om snel effectief te zijn. Wanneer je stopt met zo'n behandeling of dieet, komen de kilo's er vaak snel terug bij en soms zelfs nog meer dan ervoren. Dat komt omdat je lichaam zich geleidelijk aanpast aan zijn omgeving. Krijgt je lichaam weinig voedingsstoffen binnen? Dan gaat je lichaam extra spaarzaam zijn met die voedingsstoffen. Als je plots stop met een behandeling of dieet, is je lichaam vaak nog gewend aan de vorige situatie en zal het extra spaarzaam zijn met je voedingsstoffen en dus meer 'opslaan' als reserve in je lichaam. Een jojo-effect kan je vermijden door je voedingsgewoonten langzaamaan te verbeteren en een voedingspatroon uit te werken op lange termijn. Je gewicht zal daardoor iets langzamer verminderen maar blijft wel onder controle. Vermageringsmiddelen zijn enkel bedoeld als hulpmiddel om sneller gewicht te verliezen (in combinatie met een gezond voedingspatroon) maar volstaan niet om op zichzelf een effect op lange termijn te bereiken.

Een 'dieet' volgen is eigenlijk het opvolgen van regels wat eten en drinken betreft. Dus ook gewoon gezond eten is een vorm van dieet, zonder dat je jezelf daarvoor heel strikte regels moet opleggen.

Om een effect op lange termijn te bekomen, is het belangrijk om een gezond 'dieet' te volgen dat je kunt blijven volhouden. Voedingssupplementen kunnen een hulpmiddel zijn om sneller resultaat te bekomen.
Kies je voor een extreem dieet of wil je vermageren enkel en alleen met behulp van vermageringsproducten, dan zal je effect tijdelijk zijn en vergroot je de kans op een jojo-effect wanneer je stopt met dat dieet of vermageringsproduct.
Begin je vermageringsproces dus met gezonde voeding en haalbare doelstellingen.

 • extreme diëten leveren enkel effect op korte termijn, leiden tot onder andere vermoeidheid en concentratiestoornissen.
 • baseer je niet enkel op je calorie-inname maar ook op de voedingswaarden (vezels, eiwitten, koolhydraten, vitaminen ...) van wat je eet. 
 • ga niet enkel voor gewichtsverlies via bv. vochtafdrijvers. Ze verminderen je gewicht maar doen niets aan je vetgehalte en hebben dus ook een zeer kortdurend effect.
Kies voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon. Begin met kleine veranderingen die je kan volhouden bv. niet meer snoepen na het avondeten. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Kortgezegd: Je verliest gewicht door minder energie op te nemen dan dat je verbruikt. Dat wilt zeggen: let op wat je eet en zorg ervoor dat je genoeg beweegt. Daarnaast is het niet alleen belangrijk hoevéél je eet maar ook wát je eet. Ook regelmatig eten (zeker 3 maaltijden per dag) is belangrijk om je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien zodat je optimaal blijft functioneren. Er zijn ook aandoeningen (zoals verminderde schildklierwerking) en geneesmiddelen (bv. antidepressiva) die een gewichtstoename kunnen veroorzaken. Zo’n gewichtstoename kan doordat de eetlust toeneemt of de stofwisseling vertraagt. In dat geval is het niet zo eenvoudig om je gewicht onder controle te krijgen en neem je best contact op met je huisarts.

Mogelijke voordelen van afvallen in geval van overgewicht zijn:

 • betere conditie;
 • lagere bloeddruk;
 • lager risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes;
 • positiever zelfbeeld;
 • betere controle en soms zelfs verbetering van ziektes waaraan men reeds lijdt;
 • hogere levensverwachting.

Snel afvallen is niet gezond, heeft maar een kortdurend effect, is moeilijk vol te houden. Daarnaast kan het leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en andere gezondheidsproblemen.

Zet daarom een realistisch doel en streef naar een gewichtsverlies van maximaal 0.5kg per week met een gezonde en evenwichtige voeding. Wil je sneller afvallen? Dan kan je een verandering van voedingspatroon combineren met voedingssupplementen/vermageringsmiddelen.
Bieden deze onvoldoende resultaat of ondervind je gezondheidsklachten? Neem dan contact op met je huisarts of een diëtist voor advies.

 • Begin met kleine veranderingen bv. niet meer snoepen na het avondeten.
 • Neem je tijd om te eten.
 • Vermijd ( of beperk alleszins) het drinken van frisdrank.
 • Eet regelmatig: 3 maaltijden en eventueel 2 tussendoortjes.
 • Verkies tussendoortjes zoals fruit (2 stukken per dag) of noten (1 hand vol) omwille van hun voedingswaarden.
 • Kies voor natuurlijke voeding en beperk kant-en-klare voeding.
 • Beperk alcoholconsumptie.
 • Eet gevarieerd, ook qua groenten.

Wanneer je meerdere weken minder dan 3x per week stoelgang maakt, kan je last hebben van obstipatie of verstopping. De stoelgang is dan harder doordat hij langer in de dikke darm aanwezig blijft. Verstopping kan veroorzaakt worden door je levensstijl, door geneesmiddelen die je neem of door een aandoening.

De volgende oorzaken kunnen aan de basis liggen van constipatie of verstopping:

 • een ongezonde levensstijl;
 • een aandoening (bv. diabetes, schildklierproblemen, depressie, tumor van de dikke darm);
 • geneesmiddelen (bv. ijzersupplementen, sommige verdovende pijnstillers, sommige antidepressiva, 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma SlimBoost Platte buik