Forté Pharma Turbodetox duopack Drinkbare oplossing 2x500ml

Voedingssupplement in de vorm van een orale oplossing, gemaakt van groene thee, maté en boerenkool (kool). Helpt gewicht te verliezen door te: ontgiften, zuiveren en de drainage te bevorderen. Bestaat uit 100% natuurlijke actieve bestanddelen. Met een heerlijke appelsmaak!

prijs apotheek: 30,95
22,28 € -8,67
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Ontgiften en draineren.
Verdun 10 ml oplossing in 300 ml water, 5 keer per dag. Na opening in de koelkast bewaren en consumeren binnen de 15 dagen. Goed schudden voor gebruik. Het is raadzaam om 1,5 liter water per dag te drinken. Men kan dit programma herhalen gedurende 3 weken ieder seizoen.
100% natuurlijke actieve bestanddelen:Maté 120 mg, Groene thee 1,07 g, boerenkool 2,5 g.Selectie van 3 planten met een hoge dosis voor de synergetische werking van hun activa.- Stevia extract: voor de zoete smaak zonder calorieën.- Natuurlijke appel smaak: voor een heerlijke smaak.- Hibiscus: natuurlijke kleurstof
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Drinkbare oplossing
Gamma Forté Pharma Slankheid
Type product Voedingssupplementen
Effect Afslankend, Vochtafdrijvend
Bevat Groene thee, Mate, Overige
Doelgroep Vrouw
Smaak Appel
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!