085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Forté Pharma Vitalité 4G + 30% gratis Ampullen 23+7 stuks

3 reviews
Ampullen 23+7 stuks
13,92 24,00
Op voorraad
13,92
-42%
prijs apotheek: 24,00 Je bespaart: -10,08
Voedingssupplement op basis van gember, guarana, ginseng en koninginnengelei die een zeer dynamiserende effect hebben. Dit supplement wordt gebruikt voor kortstondige vermoeidheid alsook voor de stimulatie van de fysieke en intellectuele prestatie
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

Dynamiserende werking. Stimulering van de fysieke en geestelijke activiteit. Aanbreng van 20 mg ginsenosiden, d.w.z. de optimale dagelijkse hoeveelheid. Bescherming en verdediging van het organisme. De krachtigste van de natuurlijke revitaliserende middelen. Rijk aan mineralen en oligo-elementen. Toegenomen lichaamssterkte en kracht. Erkende geschlachtsdriftprikkelende eigenschappen. Stimulerende werking. Rijk aan cafeïne. Anti-vermoeidheid effect. Verbetert het uithoudingsvermogen. Synergetische werking die vermoeidheid tegengaat. Rijk aan vitamine C. Draagt bij in het bestrijden van vermoeidheid. De troeven van VITALITÉ 4G: De meest complete, best gedoseerde formule. Bevat Koninginnegelei. Uitstekende smaak van honing en sinaasappel. Phyto-Synergic ® = betere assimilatie en bescherming van de samenstelling. Een concentraat voor meer energie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 ampul, puur of verdund in een beetje water of vruchtensap, 's morgens in te nemen. Voor een onmiddellijk resultaat: een ampul vóór de inspanning. Voor een duurzaam resultaat: een ampul elke morgen, gedurende 20 dagen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Panax Meyer Ginseng 2000 mg, koninginnengelei 200 mg, gember 600 mg, guarana 700 mg, acerola 240 mg, waterig extract van shiitake + vitaminen B3 en B5 + vruchtwater van de olijf.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Ampullen
Gamma Forté Pharma Vitalité
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie
Bevat Gember, Ginseng, Guarana, Koninginnebrij
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
Keyword Energie, Geheugen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Forté Pharma Vitalité 4G + 30% gratis

De 4G staat voor de 4 belangrijkste ingrediënten van het product, namelijk gember, guarana, ginseng en (koninginnen)gelei. Deze 4 producten beginnen allemaal met een g.

Je voelt het effect van dit product onmiddellijk. 

Het geeft jou echt een energieboost. 

Dit product is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Ook vrouwen die borstvoeding geven kunnen dit product beter niet gebruiken.

De Forté Pharma Vitalité 4G supplementen bevatten koninginnengelei en zijn dus niet aangeraden voor mensen met een bijenallergie.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma Vitalité 4G + 30% gratis

Perfect product, veel energie!

Sara

mijn moeder (89j) voelt zich veel energieker sinds ze Vitalité 4G gebruikt! ikzelf neem het regelmatig om mij voor te bereiden op een extra inspanning

Ann Van de Velde

Werkt zeer snel en geeft een stevige energieboost! PS: Is hier bovendien zowat €5 tot €7 goedkoper dan in een fysieke winkel of apotheek

Benedict Lamiroy