085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Forté Pharma XSlim Max 24 Tabletten 2x30 stuks

Tabletten 2x30 stuks
34,53 53,95
promo
van 29/05/2023 tot 04/06/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
 • Gratis Forté Pharma Tote Bag bij aankoop van 2 producten uit het Forté Pharma XtraSlim gamma
Op voorraad
34,53
-36%
prijs apotheek: 53,95 Je bespaart: -19,42
Voedingssupplement op basis van planten extracten in de vorm van tabletten, met een dag- en een nachtformule die helpen af te slanken gedurende 24uur. De 4 doelgerichte werkingen worden verdeeld over de hele dag voor een optimaal resultaat.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

XtraSlim Max 24 = 4 doelgerichte werkingen verdeeld over dag en nacht:
WERKING DAG : Vetverbranding en eliminatie
WERKING NACHT : Vetverwijdering en platte buik

De formule is een associatie van 9 ingrediënten waaronder :
- Milde chili die vetten helpt verbranden,
- Paardenbloem die de eliminatie bevordert,
- Coleus forskohlii om vetten te helpen destockeren,
- Ascophyllum dat bijdraagt aan de vermindering van de absorptie van vetten
- Chroom dat bijdraagt aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel,
- Karwij dat helpt bij een opgeblazen gevoel,
- En berk, fucus en zink die de formule vervolledigen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 DAG tablet bij het ontbijt en 1 NACHT tablet bij het avondeten.

Bijwerkingen Toon meer>> <<Toon minder

Bevat berk, Coleus forskohlii en fucus, niet aanbevolen voor mensen die allergisch zijn voor salicylaten en voor mensen die een antistollingsbehandeling ondergaan. Bevat Coleus forskohlii, niet aanbevolen voor mensen die een anti-diabetische behandeling ondergaan of aan hartproblemen lijden. Bevat ascophyllum en fucus, niet te gebruiken bij jodiumgevoeligheid of schildklieraandoeningen (levert maximaal 112 µg jodium per dagdosis). Blijvende vermagering kan alleen worden bereikt door dieetmaatregelen en gecontroleerde voedselhygiëne.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Tablet met dubbele laag voor overdag (bruin/roze): vulstoffen (hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat), frambozenextract getitreerd tot 50% keton (Rubus idaeus L.) (200 mg of 100 mg frambozenketon-equivalent), paardebloemextract (Taraxacum officinale (L.) Weber ex F.H.Wigg.) (80), chili-extract (Capsicum annuum L.) (40 mg of 400 mg plantenequivalent), antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), berkenextract (Betula pubescens Ehrh.) (20 mg of 200 mg plantenequivalent), omhullingsmiddel (hydroxypropylcellulose, polyethyleenglycol), zinkbisglycinaat, chroompicolinaat.

Nachttablet met dubbele laag (bruin/blauw): vulstoffen (hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat), extract van Coleus forskohlii getitreerd tot 10% forskolin (Coleus forskohlii (Willd.) Briq.) (100 mg of 4000 mg plantenequivalent), ascofylum-extract (Ascophyllum nodosum (L.) Le Jolis) (100 mg of 400 mg plantenequivalent), rotswierextract (Fucus vesiculosus L.) (75 mg of 300 mg plantenequivalent), karwij-extract (Carum carvi L. ) (50 mg of 300 mg plantenequivalent), antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), spirulina concentraat (Spirulina platensis), zinkbisglycinaat, chroompicolinaat.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Forté Pharma Slankheid
Type product Voedingssupplementen
Effect Afslankend, Minder opgeblazen gevoel, plattebuikeffect, Vet verbranden
Bevat Berk, Blaaswier, Chroom, Karwij, Paardenbloem, Zink
Doelgroep Vegetariër, Vrouw
Specifiek voor diabetici? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Forté Pharma XSlim Max 24

Vermageringsmiddelen en strenge diëten zijn vaak bedoeld om snel effectief te zijn. Wanneer je stopt met zo'n behandeling of dieet, komen de kilo's er vaak snel terug bij en soms zelfs nog meer dan ervoren. Dat komt omdat je lichaam zich geleidelijk aanpast aan zijn omgeving. Krijgt je lichaam weinig voedingsstoffen binnen? Dan gaat je lichaam extra spaarzaam zijn met die voedingsstoffen. Als je plots stop met een behandeling of dieet, is je lichaam vaak nog gewend aan de vorige situatie en zal het extra spaarzaam zijn met je voedingsstoffen en dus meer 'opslaan' als reserve in je lichaam. Een jojo-effect kan je vermijden door je voedingsgewoonten langzaamaan te verbeteren en een voedingspatroon uit te werken op lange termijn. Je gewicht zal daardoor iets langzamer verminderen maar blijft wel onder controle. Vermageringsmiddelen zijn enkel bedoeld als hulpmiddel om sneller gewicht te verliezen (in combinatie met een gezond voedingspatroon) maar volstaan niet om op zichzelf een effect op lange termijn te bereiken.

Een 'dieet' volgen is eigenlijk het opvolgen van regels wat eten en drinken betreft. Dus ook gewoon gezond eten is een vorm van dieet, zonder dat je jezelf daarvoor heel strikte regels moet opleggen.

Om een effect op lange termijn te bekomen, is het belangrijk om een gezond 'dieet' te volgen dat je kunt blijven volhouden. Voedingssupplementen kunnen een hulpmiddel zijn om sneller resultaat te bekomen.
Kies je voor een extreem dieet of wil je vermageren enkel en alleen met behulp van vermageringsproducten, dan zal je effect tijdelijk zijn en vergroot je de kans op een jojo-effect wanneer je stopt met dat dieet of vermageringsproduct.
Begin je vermageringsproces dus met gezonde voeding en haalbare doelstellingen.

 • extreme diëten leveren enkel effect op korte termijn, leiden tot onder andere vermoeidheid en concentratiestoornissen.
 • baseer je niet enkel op je calorie-inname maar ook op de voedingswaarden (vezels, eiwitten, koolhydraten, vitaminen ...) van wat je eet. 
 • ga niet enkel voor gewichtsverlies via bv. vochtafdrijvers. Ze verminderen je gewicht maar doen niets aan je vetgehalte en hebben dus ook een zeer kortdurend effect.
Kies voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon. Begin met kleine veranderingen die je kan volhouden bv. niet meer snoepen na het avondeten. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Kortgezegd: Je verliest gewicht door minder energie op te nemen dan dat je verbruikt. Dat wilt zeggen: let op wat je eet en zorg ervoor dat je genoeg beweegt. Daarnaast is het niet alleen belangrijk hoevéél je eet maar ook wát je eet. Ook regelmatig eten (zeker 3 maaltijden per dag) is belangrijk om je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien zodat je optimaal blijft functioneren. Er zijn ook aandoeningen (zoals verminderde schildklierwerking) en geneesmiddelen (bv. antidepressiva) die een gewichtstoename kunnen veroorzaken. Zo’n gewichtstoename kan doordat de eetlust toeneemt of de stofwisseling vertraagt. In dat geval is het niet zo eenvoudig om je gewicht onder controle te krijgen en neem je best contact op met je huisarts.

Mogelijke voordelen van afvallen in geval van overgewicht zijn:

 • betere conditie;
 • lagere bloeddruk;
 • lager risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes;
 • positiever zelfbeeld;
 • betere controle en soms zelfs verbetering van ziektes waaraan men reeds lijdt;
 • hogere levensverwachting.

Snel afvallen is niet gezond, heeft maar een kortdurend effect, is moeilijk vol te houden. Daarnaast kan het leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en andere gezondheidsproblemen.

Zet daarom een realistisch doel en streef naar een gewichtsverlies van maximaal 0.5kg per week met een gezonde en evenwichtige voeding. Wil je sneller afvallen? Dan kan je een verandering van voedingspatroon combineren met voedingssupplementen/vermageringsmiddelen.
Bieden deze onvoldoende resultaat of ondervind je gezondheidsklachten? Neem dan contact op met je huisarts of een diëtist voor advies.

 • Begin met kleine veranderingen bv. niet meer snoepen na het avondeten.
 • Neem je tijd om te eten.
 • Vermijd ( of beperk alleszins) het drinken van frisdrank.
 • Eet regelmatig: 3 maaltijden en eventueel 2 tussendoortjes.
 • Verkies tussendoortjes zoals fruit (2 stukken per dag) of noten (1 hand vol) omwille van hun voedingswaarden.
 • Kies voor natuurlijke voeding en beperk kant-en-klare voeding.
 • Beperk alcoholconsumptie.
 • Eet gevarieerd, ook qua groenten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma XSlim Max 24