085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Fresubin 2KCal Drink bosvruchten Drankje 4x200ml

7 reviews
Drankje 4x200ml
10,20 11,59
Op voorraad
10,20
-12%
prijs apotheek: 11,59 Je bespaart: -1,39
Aanvullend voedingssupplement, in de vorm van een kant en klare drinkmaaltijd met bosvruchtensmaak. Eiwit- en energierijk, zonder gluten en vrijwel zonder lactose. Voor patiënten met een verhoogd of een bestaand risico op ondervoeding en met een verhoogde behoefte aan eiwitten en energie, die niet aan hun voedingsvereisten kunnen voldoen door hun dagelijkse voeding alleen. Gluten- en lactosevrij.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Volledige of aanvullende energierijke (2 kcal/ml) en eiwitrijke drinkvoeding zonder vezels.

Toepassing

Voor patiënten met een verhoogd of een bestaand risico op malnutritie die niet aan  hun voedingsvereisten kunnen voldoen door hun dagelijkse voeding alleen. Door de compacte formule van nutriënten moeten er minder hoeveelheden genomen/gedronken worden dan bij andere therapeutische voedingen, wat de therapeutische trouw verbetert. We denken bijvoorbeeld aan de volgende patiëntcategorieën:  geriatrische patiënten: bijvoorbeeld bij weinig eetlust, kauw- en slikproblemen, recuperatie na een fractuur, chronische degeneratieve aandoeningen ...; patiënten met chronische "wasting" ziekte: bijvoorbeeld: HIV, kanker, AIDS ... Wasting is de Engelse term voor ernstig gewichtsverlies door verlies van vet en vooral verlies van spiermassa.Van dit syndroom is sprake bij een gewichtsverlies van meer dan 10 procent en/of bij een chronische diarree die langer dan een maand duurt en/of bij moeheid, malaise en koorts van meer dan 1 maand; patiëntien in peri-operatieve phase; de hoge concentratie aan calorieën en eiwitten maakt dat deze drinkvoeding vooral aanbevolen is voor patiënten met een verhoogde energie- en eiwitbehoefte en een vochtrestrictie, bijvoorbeeld: nierfalen dat tot het gebruik van dialyse noodzaakt, leveraandoeningen, cardiovasculaire ziekten, COPD ...

Eigenschappen

Energetische waarde: 2 kcal/ml. Energieverdeling: eiwitten 20 En %, vetten 35 En %, koolhydraten 45 En %, 70 ml water, vezels (enkel bij chocoladesmaak!) 1,6 g. Nutriëntenbronnen: eiwitten (melk), koolhydraten (glucosesiroop, sacharose), vetten (raapzaadolie, zonnebloemolie).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Patiënten met een verhoogd of een bestaand risico op malnutritie en met een verhoogde behoefte aan eiwitten en energie, die niet aan  hun voedingsvereisten kunnen voldoen door hun dagelijkse voeding alleen: geriatrische patiënten; patiënten met een slechte wondheling/decubitus; patiënten met chronische katabole aandoeningen zoals kanker of cystische fibrose; in het kader van een peritoneale dialyse; in een peri-operatieve fase. 

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

 Dosering

Als aanvullende voeding: 1-2 flesjes per dag. Als enige voedingsbron: 4-5 flesjes per dag.


Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder


Verpakking

4 flesjes van 200 ml met dezelfde smaak per pack. Smaken: vanille, bosvruchten, cappuccino, perzik-abrikoos, neutraal.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Opmerkingen

Dit product moet onder medisch toezicht gebruikt worden. Zorg voor een adequate vochtinname. Niet geschikt voor kinderen jonger dan één jaar. Glutenvrij. Klinisch vrij van lactose, cholesterol en purine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fresubin
Aflevervorm Drankje
Gamma Fresubin 2KCal
Type product Dieetvoeding
Type voeding Aanvullend, Proteïnerijk
Aangewezen bij Algemene verzwakking, Ondervoeding, Postoperatief herstel
Smaak Bosbes
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? not available
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available

Laatste reviews en ervaringen met Fresubin 2KCal Drink bosvruchten

Ik heb al tweemaal Fresubin besteld en ik ben altijd tevreden, met de ziekte van Crohn, het helpt me veel en geeft me elke dag energie.

Mathieu Remy

Heel lekker en heel goed smaak onze jongen was blij dat er een ander smaak was ook nu wisselt hij s'morgen

Rudy Linda Blomme Devos

Heel goed van smaak en heel om te kunnen wisselen van soort

Rudy Linda Blomme Devos

Ik hou van de smaak en kwaliteit van dit merk. Sinds de dokters mij hebben aanbevolen, ben ik dikker geworden en het gaat goed met me.

Yana

Mijn favoriet! Ik hou van het product en ben van plan om een andere bestelling te plaatsen, het werd aanbevolen door artsen om gewicht te winnen.

yana

Ik hou echt van het product en uw snelle en vriendelijke service.

Yana sitko

goede smaak eenvoudig in gebruik

didier