085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Fresubin Protein Energy Drink chocoladesmaak Drankje 4x200ml

20 reviews
Drankje 4x200ml
7,69 8,45
Op voorraad
7,69
-9%
prijs apotheek: 8,45 Je bespaart: -0,76
Aanvullend voedingssupplement, in de vorm van een kant en klare drinkmaaltijd met chocoladesmaak. Eiwit- en energierijk, zonder gluten en vrijwel zonder lactose. Voor patiënten met een verhoogd of een bestaand risico op ondervoeding en met een verhoogde behoefte aan eiwitten en energie, die niet aan hun voedingsvereisten kunnen voldoen door hun dagelijkse voeding alleen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eiwit- en energierijk voedingssupplement, glutenvrij en klinisch vrij van lactose.

Eigenschappen

Energetische waarde: 1,5 kcal/ml. Eiwitten: 27 energie%, vetten: 40 energie%, koolhydraten: 33 energie%, water (per 100 ml product): 79 ml. Smaken: vanille, chocolade, noten, bosaardbei, tropische vruchten en cappucino (per pack: 4 flesjes met dezelfde smaak).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Patiënten met een verhoogd of een bestaand risico op malnutritie en met een verhoogde behoefte aan eiwitten en energie, die niet aan  hun voedingsvereisten kunnen voldoen door hun dagelijkse voeding alleen: geriatrische patiënten; patiënten met een slechte wondheling/decubitus; patiënten met chronische katabole aandoeningen zoals kanker of cystische fibrose; in het kader van een peritoneale dialyse; in een peri-operatieve fase.

Dosering

Als aanvullende voeding: 2-3 flesjes per dag.

Hoe bewaren

Bij kamertemperatuur bewaren. Geopende flesjes maximaal 24 uur in de koelkast bewaren. Goed schudden voor gebruik. Langzaam opdrinken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 100 ml: eiwitten: 10 g, koolhydraten: 12,4 g, waarvan 7,1 g suikers en < 0,4 g lactose, vetten: 6,7 g, waarvan 0,6 g verzadigde vetzuren, 4,9 g mono-onverzadigde vetzuren en 1,2 g polyonverzadigde vetzuren, vezels: 0-0,5 g, water: 79 ml, osmolariteit: 380 mosmol/l, mineralen en spoorelementen: Na 50 mg, K 130 mg, Cl 73 mg, Ca 205 mg, Mg 28 mg, P 120 mg, Fe 2,5 mg, Zn 2 mg, Cu 375 µg, Mn 0,5 mg, I 37,5 µg, F 0,25 mg, Cr 12,5 µg, Mo 18,8 µg, Se 13,5 µg, vitaminen en andere nutriënten: vitamine A 150 µg, bètacaroteen 375 µg, vitamine D3 2,5 µg, vitamine E 3,75 mg, vitamine K1 21 µg, vitamine B1 0,3 mg, vitamine B2 0,4 mg, niacine 3,75 mg, vitamine B6 0,43 mg, vitamine B12 0,75 µg, pantotheenzuur 1,5 mg, biotine 9,4 µg, foliumzuur 62,5 µg, vitamine C 18,8 mg, choline 26,7 mg. Energetische waarde: 630 kJ / 150 kcal.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Opmerkingen

Niet geschikt als enige voedingsbron. Dit product moet onder medisch toezicht gebruikt worden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan één jaar.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fresubin
Aflevervorm Drankje
Gamma Fresubin Protein
Type product Dieetvoeding
Type voeding Aanvullend, Proteïnerijk
Aangewezen bij Algemene verzwakking, Ondervoeding, Postoperatief herstel
Smaak Chocolade
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? not available
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available

Laatste reviews en ervaringen met Fresubin Protein Energy Drink chocoladesmaak

Door een covid-delta infectie kreeg ik een bilaterale longontsteking en werd opgenomen op de ICU, toen ik eenmaal hersteld was adviseerde de longarts mij om veel eiwitten te nemen omdat het virus zich daarmee voedde en ik een extra bijdrage nodig zou hebben voor herstel en ik neem nu al 3 maanden Fresubin (chocolade 20 grs.) eiwit, ik heb ze allemaal geprobeerd en de sterkste en lekkerste smaak voor mij is deze (ik ben een chocoholic).

Jose Luis

Goede en smaakvolle versterkende voeding.

Louis Zieleman

Ik hou van de smaak van vanille, ik moet oppassen dat ik niet verslaafd raak !

Inga

De lekkerste

Miguel Angel Amilibia Sanmartín

Net als aardbeien is het een goed voedingssupplement. Het smaakt erg goed en is zeer compleet. De Viata Service is onverslaanbaar. Ik beveel het aan.

Felipe Sanchez

Zeer snelle levering gezien het feit dat het van buiten Spanje komt. Het is de beste prijs die ik heb gevonden...

David

Ik ben een vaste koper, ik ben erg blij met de verscheidenheid aan smaken, met de snelheid waarmee de bestelling binnenkomt en vooral met de prijs van de producten.

Marta

Geweldig om te herstellen na een beetje wrak te zijn...

Segundo Redondo Carretero

Ik moet zeggen dat het een zeer goede aanvulling is op je gewone voeding wanneer deze niet voldoet aan de dagelijkse voedingsvereisten. Ik vind hem echt geweldig. Kan hem echt niet meer missen.

Marc Van de Putte

Goede aanvulling op de voeding makkelijk mee te nemen, ze zijn smakelijk en er is een grote keuze in smaken. Kortom aan te bevelen.

Mar

Goede smaak, en met extra eiwitten en calorieën. Ik moet een paar kilo's meenemen en voor nu, hoewel ik weinig heb, vervult het zijn functie.

Antonio

Zeer smakelijk en aangenaam

Lila Salazar Gutiérrez

Ideaal als voedingssupplement in moeilijke of speciale situaties zoals bij oudere mensen zoals mijn moeder, veel verschillende smaken en smaken.

Lila Salazar Gutiérrez

Heerlijk en voedzaam

Adriana Marin Pérez

Ideaal als voedingssupplement in moeilijke situaties of voor oudere mensen met tandproblemen zoals bij mijn moeder. Ze hebben een zeer goede smaak in vergelijking met andere merken. Bovendien betaal ik op deze site de helft van het bedrag dat ik voor hen betaal, alsof ik ze in een fysieke apotheek koop. Er is ook meer variatie en smaak.

Carlos

Voedzame shake met een heerlijke smaak

juan Ortiz Duarte

top

thierry tassin

Heb niet altijd trek in warm eten en dan is dit wel de uitkomst je krijg alles binnen wat je nodig heb ben er blij mee

Marian van de pavert

Perfecte product, zeer geschikt om te drinken op elk moment en met een geweldige smaak. Zonder twijfel een product dat ik bij toekomstige gelegenheden zal kopen.

Oscar

hoge eiwitwaarde

daniel luis calavia