085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Fresubin Protein Energy Drink vanille Drankje 4x200ml

21 reviews
Drankje 4x200ml
7,01 8,45
Op voorraad
7,01
-18%
prijs apotheek: 8,45 Je bespaart: -1,44
Aanvullend voedingssupplement, in de vorm van een kant en klare drinkmaaltijd met vanillesmaak. Eiwit- en energierijk, zonder gluten en vrijwel zonder lactose. Voor patiënten met een verhoogd of een bestaand risico op ondervoeding en met een verhoogde behoefte aan eiwitten en energie, die niet aan hun voedingsvereisten kunnen voldoen door hun dagelijkse voeding alleen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eiwit- en energierijk voedingssupplement, glutenvrij en klinisch vrij van lactose.

Eigenschappen

Energetische waarde: 1,5 kcal/ml. Eiwitten: 27 energie%, vetten: 40 energie%, koolhydraten: 33 energie%, water (per 100 ml product): 79 ml. Smaken: vanille, chocolade, noten, bosaardbei, tropische vruchten en cappucino (per pack: 4 flesjes met dezelfde smaak).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Patiënten met een verhoogd of een bestaand risico op malnutritie en met een verhoogde behoefte aan eiwitten en energie, die niet aan  hun voedingsvereisten kunnen voldoen door hun dagelijkse voeding alleen: geriatrische patiënten; patiënten met een slechte wondheling/decubitus; patiënten met chronische katabole aandoeningen zoals kanker of cystische fibrose; in het kader van een peritoneale dialyse; in een peri-operatieve fase.

Dosering

Als aanvullende voeding: 2-3 flesjes per dag.

Hoe bewaren

Bij kamertemperatuur bewaren. Geopende flesjes maximaal 24 uur in de koelkast bewaren. Goed schudden voor gebruik. Langzaam opdrinken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 100 ml: eiwitten: 10 g, koolhydraten: 12,4 g, waarvan 7,1 g suikers en < 0,4 g lactose, vetten: 6,7 g, waarvan 0,6 g verzadigde vetzuren, 4,9 g mono-onverzadigde vetzuren en 1,2 g polyonverzadigde vetzuren, vezels: 0-0,5 g, water: 79 ml, osmolariteit: 380 mosmol/l, mineralen en spoorelementen: Na 50 mg, K 130 mg, Cl 73 mg, Ca 205 mg, Mg 28 mg, P 120 mg, Fe 2,5 mg, Zn 2 mg, Cu 375 µg, Mn 0,5 mg, I 37,5 µg, F 0,25 mg, Cr 12,5 µg, Mo 18,8 µg, Se 13,5 µg, vitaminen en andere nutriënten: vitamine A 150 µg, bètacaroteen 375 µg, vitamine D3 2,5 µg, vitamine E 3,75 mg, vitamine K1 21 µg, vitamine B1 0,3 mg, vitamine B2 0,4 mg, niacine 3,75 mg, vitamine B6 0,43 mg, vitamine B12 0,75 µg, pantotheenzuur 1,5 mg, biotine 9,4 µg, foliumzuur 62,5 µg, vitamine C 18,8 mg, choline 26,7 mg. Energetische waarde: 630 kJ / 150 kcal.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Opmerkingen

Niet geschikt als enige voedingsbron. Dit product moet onder medisch toezicht gebruikt worden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan één jaar.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fresubin
Aflevervorm Drankje
Gamma Fresubin Protein
Type product Dieetvoeding
Type voeding Aanvullend, Proteïnerijk
Aangewezen bij Algemene verzwakking, Ondervoeding, Postoperatief herstel
Smaak Vanille
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? not available
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available

Laatste reviews en ervaringen met Fresubin Protein Energy Drink vanille

De producten zijn van hoge kwaliteit. Nadat mijn vader het begon te gebruiken, kwam hij in twee maanden 6 pond aan. Ik raad het iedereen aan die problemen heeft met slikken en vast voedsel eten. Product bevat alles wat een mens moet eten als hij vast voedsel eet.

Nina

prima smaak, maar is al die verpakking in deze tyd niet een beetje overdone?

Alexander Oudeman

Het is perfect en erg lekker

María camino

Een ideaal product voor mensen die behoefte hebben aan een voedselvoorziening, zeer goede service en kwaliteit.

chelo

Ik koop het product voor mijn bejaarde moeder, als aanvulling op haar dagelijkse voeding. Het geeft haar extra energie en spierkracht. Echt aan te raden.

Henri

Hij is diabeet en heeft een grote verwonding, dus hij verliest veel eiwitten, hij neemt er twee per dag en het gaat heel goed met hem. Zeer goede en snelle ontvangst van het vh-pakket

Danielle

Zeer goed product met zeer goede smaken, ideaal voor gevorderde mensen zoals mijn vader die je helpen om energie te hebben en sterker te zijn.

Maritza Flores

Uitstekend product voor dit doel en voor een zeer goede prijs!

Hugo Silva

Uitstekend product voor dit doel en voor een zeer goede prijs!

Hugo Silva

Uitstekend voedingssupplement voor mijn 86-jarige moeder. Viata heeft een efficiënte en snelle service, we zullen hier blijven winkelen. Dank u wel.

María José

Wat kan ik zeggen, ik koop bijna elke dag voor maanden. Ik kan geen voedingsmiddelen eten die vezels en/of lactose bevatten, ingrediënten die we vandaag de dag in veel producten zien en deze smoothies hebben een zeer laag percentage vezels, bevatten geen lactose of zelfs geen gluten, ideaal voor mensen met darmziekten en coeliakie. Ik hou echt van de verscheidenheid aan smaken, hoewel ik ze ook niet allemaal kan drinken. Mijn favorieten: vanille, aardbei en tropisch fruit. Dank u wel.

TAYAMI

Ik kocht twee smaken en ik hou van beide.

Antonio

Voor mij is het mijn redding geweest. Ik begon het in het Vall Hebron ziekenhuis in Barcelona in te nemen bij mijn eerste uitbraak van de ziekte van Crohn. Met deze ziekte heb je absorptieproblemen en verlies je veel ijzer. Ik kan geen voedingsmiddelen eten die vezels en/of lactose bevatten, ingrediënten die we vandaag de dag in veel producten zien en deze smoothies hebben een zeer laag percentage vezels, bevatten geen lactose of zelfs geen gluten, ideaal voor mensen met darmziekten en coeliakie. Ik hou echt van de verscheidenheid aan smaken, hoewel ik ze ook niet allemaal kan drinken. Mijn favorieten: vanille, aardbei en tropisch fruit. Dank u wel.

TAYAMI

Mijn moeder lijdt aan Alzheimer, ze ligt al twee jaar in bed, ze voedt zich alleen met vloeistoffen, elke dag neemt ze twee Fresubin shakes, ik varieer de smaken, het is jammer dat de sociale zekerheid het niet dekt, maar dankzij Viata is het een beetje goedkoper geworden. De service is snel en effectief en mam neemt het zeer goed op. Bedankt!

Ana Maria Rodriguez

Uitstekend voedingssupplement voor mijn vrouw, die behoefte heeft aan meer eiwitten en gewichtstoename.

Jose Luis Gayoso

Hallo. Efficiënte en snelle service. Kwaliteitsproducten. Mijn vrouw is geen grote vleeseter. maar ze had elke dag het equivalent van een biefstuk nodig: Hier is het; het is klaar, het is gevonden. Prettige dag verder. Met vriendelijke groeten. Echt waar. Gérard Pliez.

GERARD

Geweldige, heerlijke smaak en een goede energie- en eiwitinname.

Adriana Marin Pérez

Ik koop deze product al jaren in een apotheek. Mijn buur heeft het nu bij VIATA besteld, V E E L goedkoper, en wat een goede service. Echt de moeite waard bij VIATA te bestellen.

Friedrich

Zeer goed product om mijn man, die een beetje zwak was, te helpen, hij kwam wonderwel mee.

ESPERANZA GONZALEZ RUIZ

Ideaal als voedingssupplement in moeilijke situaties of voor oudere mensen met tandproblemen zoals bij mijn moeder. Ze hebben een zeer goede smaak in vergelijking met andere merken. Bovendien betaal ik op deze site de helft van het bedrag dat ik voor hen betaal, alsof ik ze in een fysieke apotheek koop. Er is ook meer variatie en smaak.

Carlos

Ik heb dit Fresubin shake product ontmoet in het Hospital Vall de H¨Ebron in Barcelona, waar ik een paar maanden geleden werd opgenomen; ik voel me goed omdat ik problemen heb met darmassimilatie; het is vrij uitgebalanceerd door zijn vitaminen, lipiden, gluciden en eiwitten, en het is gluten- en lactosevrij. Het is een goed product, bedankt.

ALBERTO