085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Fultium D3 800IU Capsules 90 stuks

4 reviews
Capsules 90 stuks
10,37 15,95
Op voorraad
10,37
-35%
prijs apotheek: 15,95 Je bespaart: -5,58
Voedingssupplement op basis van vitamine D3 in olie, in de vorm van capsules. Draagt bij tot een optimaal vitamine D gehalte bij volwassenen. Fultium, een merk van EG.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De meest voorkomende oorzaak van een vitamine D3-tekort is een te lage aanmaak van vitamine D3 via onze huid ten gevolge van verminderde blootstelling aan zonlicht door seizoensvariaties, weinig buiten komen of het dragen van lichaamsbedekkende kleding.Verder vermindert het vermogen van onze huid om vitamine D3 te produceren met het ouder worden en bij personen met een donkere huidskleur. Ook baby’s, kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, hebben een verhoogde behoefte aan vitamine D3. Een andere oorzaak van een vitamine D3-tekort is onvoldoende inname als gevolg van eenzijdige voeding of minder efficiënte opname uit de voeding.Om tekorten aan te vullen alsook om te kunnen voldoen aan verhoogde behoeftes aan vitamine D3 werd FULTIUM®-D3 800 ontwikkeld: een voedingssupplement rijk aan vitamine D3 en uitermate geschikt om volwassenen en adolescenten (vanaf 12 jaar) van de nodige dosis vitamine D3 te voorzien.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Weerstand, sterke botten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Bevat 800 I.E. (20 microgram) vitamine D3 in een oliebasis in een kleine zachte capsule.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fultium
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Beendergestel, Weerstandsverhogend
Effect Weerstand verhogend
Bevat Vitamine D
Doelgroep Man, Vrouw, Zwangere
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Fultium D3 800IU

Een dagelijkse dosis zonneschijn om uw immuniteit te stimuleren

Flo

Moeilijk om Fultium online te vinden in Duitsland. Mijn Britse dokter schreef me deze voor. Omdat ik van huis weg was, had ik niets meer. Gekocht in België met een kleine vertraging bij aankomst. Kon niet blijer zijn om ze te ontvangen. 80% van de Covid-19 sterfgevallen blijken een Vitamine D tekort te hebben. Vitamine D helpt ook de zenuwen te beschermen tegen degeneratie. Het is niet 100% effectief, maar het helpt. 800iu is een redelijke dagelijkse dosis.

Andrew Simpson

Geweldig product en service

parames thavasu

Voor het product heb ik nog geen antwoord omdat ik nog maar pas gestart ben. Maar wat de bestelling en de levering betreft kan het echt niet beter. Je plaatst Je bestelling onmiddellijk krijg je bevestiging van je bestelling. De levering is al op dag 2 op de bestemming. Heb al nare ervaringen gehad met andere firma's en dat is echt niet om naar huis te schrijven. Bij viata toch al verschillende aankopen gedaan en ik weet wel te zeggen dat viata mijn online winkel is en blijft. Voor viata een dikke vette 10/10.een heel positieve en tevreden klant. Chantal keppens uit lede

Keppens chantal