9,2 / 10
 • David uit Amsterdam schreef:
  Snel geleverd
  Bestelling werd snel geleverd en met een cadeautje erbij. :)
 • DICK GROESZ uit Alkmaar schreef:
  goed,netjes en snel geleverd.
  grote klasse en discreet.
 • Leo uit Rotterdam schreef:
  Grandioos!!!!!!
  Alles liep perfect en zeer betaalbaar!

Fusidine Teva 20mg Crème 15g

Antibioticum in de vorm van een crème voor uitwendig gebruik. Ze is aangewezen voor het behandelen van kleine huidinfecties.

7,60
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

 • Voor 19u besteld, morgen in huis.
 • Gratis levering vanaf 39 euro via Pickup afhaalpunten
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Fusidine wordt gebruikt voor de plaatselijke behandeling van huidinfecties veroorzaakt door bacteriën die gevoelig zijn voor natriumfusidaat (o.a. stafylokokkeninfecties).
- Erythrasma;
- Ontstoken wondjes;
- Geïnfecteerde contacteczeem;
- Geïnfecteerde atopische eczeem;
- Besmettelijk impetigo;
- Oppervlakkige folliculitis;
- Ontsteking van de nagelriem;
- folliculitus van de baardstreek;
Lokaal aanbrengen, met of zonder verband, 1 à 2 keer per dag na de aangetaste huid gereinigd te hebben. Het product niet in een dikke laag aanbrengen. Gebruik maximaal voor 1 week. De Fusidine crème is meer geschikt voor natte wondes en plooien.
Immuunsysteemaandoeningen: Zelden: overgevoeligheidsreacties, plotselinge vochtophoping in de huid en slijmvliezen (bijv. keel of tong), ademhalingsmoeilijkheden en/of jeuk en huiduitslag, vaak als allergische reactie (angio-oedeem), huiduitslag met hevige jeuk (netelroos) en vorming van bultjes (galbulten), vorming van blaasjes. Oogaandoeningen:Zelden: oogbindvliesontsteking. Huid- en onderhuidaandoeningen: Soms: huidontsteking, huiduitslag, jeuk, roodheid van de huid (erytheem). Algemene aandoeningen en toedieningsplaatsstoornissen: Soms: pijn en irritatie op de toedieningsplaats.
Zwangerschap en borstvoeding: Er worden geen effecten tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding verwacht, aangezien Fucidin® zalf niet of nauwelijks in de bloedsomloop wordt opgenomen. Uit voorzorg wordt het afgeraden om Fucidin® zalf op de borst aan te brengen in de periode dat borstvoeding wordt gegeven. Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Rijvaardigheid en het gebruik van machines: Fucidin® zalf heeft geen of verwaarloosbare invloed op de rijvaardigheid en op het vermogen om machines te bedienen. Fucidin® zalf bevat cetylalcohol, wolvet en butylhydroxytolueen Deze stoffen kunnen plaatselijke huidreacties veroorzaken (bijv. contactdermatitis). Butylhydroxytolueen (E321) kan ook irritatie aan de ogen en slijmvliezen veroorzaken.
Merk Fucidin
Aflevervorm Crème
Type product Geneesmiddel
Effect Antibacterieel
Werkzaam bestanddeel Overige
Kleurloos available
Prikt niet available

Fusidine Teva 20mg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.

9,2 / 10
 • David uit Amsterdam schreef:
  Snel geleverd
  Bestelling werd snel geleverd en met een cadeautje erbij. :)
 • DICK GROESZ uit Alkmaar schreef:
  goed,netjes en snel geleverd.
  grote klasse en discreet.
 • Leo uit Rotterdam schreef:
  Grandioos!!!!!!
  Alles liep perfect en zeer betaalbaar!